VODITELJKA U CENTRU PAŽNJE, MORALA DA REAGUJE

Printscreen/Instagram

Poznati

VODITELJKA U CENTRU PAŽNJE, MORALA DA REAGUJE

Marija Veljković i Uroš Čertić danas su glavna tema svih medija.

Kada su Marija Veljković i njen suprug Milan Milovanović objavili da se razvode mnogi su bili iznenađeni. Kako su važili za skladan par kraj njihovog desetogodišnjeg braka bio je neočekivan za javnost.

Odluka je, kako se navodilo, bila sporazuma, a zbog dece Đurđe, Rose i Neve želeli su da zadrže korektne odnose. Oni svoje probleme nisu komentarisali, a voditeljka je samo jednom prilikom govorila o ovom teškom životnom iskustvu.

„Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da ima snage za sve to. Nemojte da vam neko staje na senku, nemojte da stavljate druge ljude ispred sebe, u bilo kojoj sferi. Cenite sebe i to što jeste, svoje mišljenje i svoju posebnost, i ne verujte kada vam neko kaže da nešto ne možete i da niste sposobni za to. To vam priča osoba kojoj je to godinama govoreno“, rekla je svojevremeno Marija i istakla da bez obzira na to koliko teško bilo, zbog svoje dece nastavlja da gura dalje.

Navodilo se da Matirija i njen bivši suprug jedno o drugom i dalje imaju lepo mišljenje, i da su ujedinjeni u ideji da razvod prođe što bezbolnije za njihove naslednike.

Zato je su mnoge iznenadile spekulacije da je povod za krah braka Marije Veljković, navodno, kaskader Uroš Ćerkić. Ona nije želela da daje komentare na ovu temu, ali nije krila koliko je šokirana, dok je Uroš dao izjavu za „Kurir“.

„Zvala me je Marija jutros i rekao sam joj da želim da me novinari ostave na miru zbog njenog razvoda i rekao sve najbolje, zbogom“, rekao je kratko Uroš.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top