VUK KOSTIĆ JEDAN JE OD NAJPOŽELJNIJIH NEŽENJA a malo ko zna kako izgleda njegov brat Nestor

Print Screen / Instagram/ubice_mog_oca

Poznati

VUK KOSTIĆ JEDAN JE OD NAJPOŽELJNIJIH NEŽENJA a malo ko zna kako izgleda njegov brat Nestor

Vuk je jedan od glavnih frajera među glumcima, ali i njegov brat ima neodoljiv šarm!

Glumac Vuk Kostić ima rođenog brata koji je stariji od njega godinu dana. Svetla reflektora ga nikada nosu zanimala, pa se posveto potpuno drugom zanimanju. Naime, Nestor je skiper i profesionalni ronilac, a dane provodi na otvorenom moru. Vukov stariji brat trenutno živi i radi u inostranstvu.

Ime je dobio po svom dedi, velikog zaljubljenika u pozorište. Bio je glumac i jedan od osnivača pozorišta u Prokuplju, pre Drugog svetskog rata.

Nestor Kostić
foto: Printscreen Facebook story / Nestor Kostić

Ali, ljubav prema vodi mu je usadio njegov otac, takođe glumac, Mihajlo Kostić Pljake. Svoje sinove je učio brojnim stvarima, a najviše su voleli jedrenje i ribolov.

Nestor Kostić
foto: Printscreen Facebook story / Nestor Kostić

– Naš otac bio je mornar pre nego što je završio glumu, tako da nam je usadio ljubav prema vodi i prirodi uopšte, pa nas dvojica uglavnom zajedničko vreme provodimo baveći se sportom. Eto, tako se dogodilo da Nestor sada radi na brodu, a da sam ja glumac, pa smo obojica, svako na svoj način, nasledili oca – ispričao je jednom prilikom Vuk.

Takođe, u nekoliko navrata je naglasio koliko mu brat znači u životu, pa su, uprkos tome što vode dosta drugačije živote, ostali jako bliski.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top