Anastasija progovorila O POKLONU koji je dobila od Gudelja, zbog kojeg je CECA PLAKALA

Printscreen/Instagram

Poznati

Anastasija progovorila O POKLONU koji je dobila od Gudelja, zbog kojeg je CECA PLAKALA

Nakon rođendanske proslave Anastasijinog rođendana mnogi su se pitali šta je dobila on svog dečka, fudbalera

Anastasija je nedavno proslavila svoj 24. rođendan u jednom poznatom prestoničkom restoranu. Na rođendanu su se pojavile mnoge poznate ličnosti, a ono što je najviše privuklo pažnju medija jeste poklon koji je ona dobila od Nemanje Gudelja.

Naime, Svetlana Ceca Ražnatović, nedavno je u javnosti rekla da je plakala kada je videla šta je njena ćerka dobila na poklon od svog sadašnjeg dečka Nemanje Gudelja.

Mnogi su tada nagađali da je u pitanju bio verenički prsten, ali se ispostavilo da je nešto potpuno drugo.

– Videli ste svi, u pitanju je slika mene i oca, stvarno me je raznežio i mene i mamu, što je negde i normalno jer je to bolna tačka, ali predivan gest – iskrena je Anastasija.

Ono što je mnoge zainteresovalo jeste i to da li će mladi par možda uskoro da stane na ludi kamen, ipak Anastasija je bila iskrena, pa je objasnila:

– Nemam šta da kažem, kratko smo zajedno, ne razmišljam u tom smeru, uživam u trenutku kao i za sve u životu što radim – bila je iskrena ona.

Takođe, ona se osvrnula i na atmosferu koja je vladala u restoranu te noći:

– Bilo je fantastično, fenomenalno, jedna od boljih žurki u mom životu, što se tiče mojih rođendana, i dalje je Veljkova svadba neprikosnovena što se provoda tiče, bilo mi je fenomenalno, svi su se super proveli i dobila sam pregršt poruka sutradan kako je bila najbolja žurka ikada – rekla je Ražnatovićeva.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top