Severina u NEOBIČNOJ kratkoj beloj haljini u kojoj možete i da se udate

Printscreen/Instagram

Poznati

Severina u NEOBIČNOJ kratkoj beloj haljini u kojoj možete i da se udate

Severina je otvorila letnju sezonu i častila nas novim i izazovnim stajlingom koji joj savršeno pristaje.

Severina Vučković je česta tema kada je moda u pitanju, a svoj ukus je dokazala nebrojeno mnogo puta, pa tako i sada ne prestaje da oduševljava izgledom.

Pevačica je započela svoje nastupe po primorju, a da je leto idealno za nju pokazala je i fotografijama iz kluba u kom je dovela atmosferu do maksimuma, ali i svojom haljinom postavila novi modni standard.

 

Od Severine smo navikli i na izazovno i na smerno, elegantno i ležerno, ona može sve da iznese, pa tako i ovu belu kratku haljinicu sa nesvakidašnjim detaljima koji je čine posebnom.

Njena jednostavna haljina je imala ogromnu mašnu oko vrata koja podseća na ogrlicu i deluje jako efektno, a sličan nabor je imala i sa desne strane haljine, dok je celu kombinaciju uklopila sa elegantnim belim sandalama i niskim repom koji joj savršeno stoji.

Severina uvek na svojim nastupima demonstrira neverovatan osećaj za modu i eleganciju, a to čini i na privatnim putovanjima, pa tako redovno uživamo u pevačicinim autfitima i krademo joj ideje koje su uvek pun pogodak i originalne.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top