HOROSKOP ZA VIKEND OD 12. DO 15. AVGUSTA 2022.

pixabay.com

Lifestyle

HOROSKOP ZA VIKEND OD 12. DO 15. AVGUSTA 2022.

Horoskop za vikend od 12. do 15. avgusta 2022. godine!

Ovan

Vaša vladajuća planeta Mars u kvadratu je sa Mesecom u petak. Kontrolišite svoje emocije i svoju potrošnju kako se ne biste pokajali. Sekstil Mesec-Mars u nedelju vas inspiriše, dok vas trigon između Marsa i Plutona ispunjava energijom i snagom koju treba da koristite sa mudrošću i pažnjom.

Bik

Konjunkcija između Meseca i Saturna u Vodoliji u vašem sektoru karijere pomaže vam da napravite profesionalni napredak. Mesec u Ribama je u vašem jedanaestom polju veći deo vikenda, podstičući vas da provodite vreme sa srodnim dušama. Iskoristite malo vremena za volontere ako možete! Pored toga, u nedleju Mesec u Ovnu u trigonu je sa vašom vladajućom planetom, Venerom, ispunjavajući vaš dom lepotom i gracioznošću.

Blizanci

Konjunkcija Meseca u Vodoliji i Saturna stavlja vas na test ovog petka, insistirajući da se fokusirate na posao. Opozicija između Meseca u Ribama i Merkura u Devici u subotu čini komunikaciju između članova porodice. Ako više slušate, a manje govorite, surfovaćete ovim talasom i ostati na dasci. Trigon Plutona i Marsa u nedelju osvetljava strast, pa odvojite vreme za svoju voljenu osobu.

Rak

Ako se u petak osećate emocionalno, konjunkcija između Meseca i Saturna vas koči. Na sreću, stvari se znatno popravljaju kada Mesec u petak popodne pređe u Ribe. Konjunkcija Meseca i Neptuna inspiriše vas da isprobate nove stvari, proširujući svoje horizonte na divne načine. Odvojite vreme za romantiku u nedelju dok Pluton u vašoj zoni partnerstva troši požudni Mars.

Lav

Konjunkcija Meseca u Vodoliji i Saturna u petak može stvoriti ili naglasiti emocionalnu blokadu između vas i vaše voljene osobe. Ništa ne pomaže, ni suprotnost između Merkura i Meseca u subotu. Držite svoje srce otvorenim i znajte da svaki problem ima rešenje. Kasnije, Mesec u znaku Ovna poziva vas da se uzdignete i zabavite.

Devica

Možda ćete biti u iskušenju da zanemarite sebe i svoje potrebe u petak, dok Mesec u konjunkciji sa Saturnom u vašoj šestoj kući. Napravite zdraviji izbor sa više ljubavi. Mesec u Ribama u vašoj sedmoj kući partnerstva spaja se sa romantičnim Neptunom, dajući malo sjaja u vašu vezu. Pustite mašti na volju. Trigon između Marsa i Plutona podstiče vaš libido, pa planirajte u skladu sa tim!

Vaga

Konjunkcija Meseca i Saturna u petak može učiniti da se osećate kao da je vaš kanal za kreativne ideje i inspiraciju zatvoren. Možete iskoristiti tu energiju da se pobrinete za praktična pitanja. Mesec u Ribama u sekstilu je sa Uranom u subotu, vraćajući vas u vašu intuiciju i kreativnost. Vaša vladajuća planeta Venera, u trigonu je sa Mesecom u Ovnu u vašem partnerskom sektoru. Vreme sa voljenom osobom biće posebno korisno.

Škorpija

Stvari kod kuće mogu postati nemirne u petak zahvaljujući konjukciji između Meseca i Saturna u vašoj četvrtoj kući. Budite strpljivi, proći će. Pored toga, Mesec u Ribama osvetljava kreativnost i romantiku u vašoj karti, pa uživajte! Vaša vladajuća planeta, Pluton, u nedelju u trigonu je sa Marsom, ispunjavajući vas snagom koja zahteva mudrost i zrelost da biste se dobro snašli.

Strelac

Dom i porodica su u fokusu Meseca u znaku Riba ovog vikenda, čineći vaše gnezdo divnim mestom za boravak, posebno sa konjunkcijom Meseca i Neptuna. Mesec u Ovnu u nedelju šalje iskre koje će zapaliti vašu romansu i kreativnost, a trigon između Meseca i Venere u Lavu pomaže vam da završite vikend na inspirativan i ispirišući način.

Jarac

Vaša vladajuća planeta, Saturn, u petak je u konjunkciji sa Mesecom u Vodoliji, osnažujući vašu opreznu i rezervisanu prirodu. Kasnije, Mesec u Ribama u vašoj trećoj kući komunikacije otvara stvari i stvara veze u kojima uživate. Trigon između Meseca u Ovnu i Venere u vašem intimnom sektoru može da privede vikend predivnom kraju. Definitivno planirajte odmor.

Vodolija

Konjunkcija Meseca u Vodoliji i Saturna u petak snižava vašu intuiciju, ali se vraća kada Mesec uđe u Ribe i vašu prvu kuću. Konjunkcija između Meseca i vaše vladajuće planete, Neptuna, naglašava vašu privlačnost, inspirišući vas da se kreativno izrazite. Trigon Meseca u Ovnu sa Venerom privodi kraju vikend, sejući seme u vašem sektoru novca. Možda novac zaista raste na drveću!

Ribe

Konjunkcija Meseca i Saturna u petak u vašoj prvoj kući može uzrokovati nisko samopoštovanje. To nestaje kako Mesec prelazi u Ribe i vaš fokus se prebacuje na finansije; čuvajte se iskušenja prevelike potrošnje, posebno na kućne projekte. Trigon između Meseca Ovna i Venere u vašem partnerskom sektoru pomaže da kraj vikenda bude romantičan – sigurno ćete želeti da se oslonite na to!

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top