Anastasija Ražnatović oduševila frizurom

Printscreen/Instagram

Poznati

Anastasija Ražnatović oduševila frizurom

Anastasija Ražnatović više ne izgleda ovako! Pogledajte njenu novu frizuru!

Anastasija Ražnatović je i sama oduševljena svojom novom frizurom, to se vidi po načinu na koji se slikala za Instagram!

Farbanjem i šatiranjem je postigla ono što mnoge žene priželjkuju – da naprave neku promenu, ali da ona ne bude radikalna. Kako biti nov i drugačiji, ali pritom odigrati „na sigurno“? To je pitanje na koje bi svaka dama volela da zna odgovor. Anastasija je sačuvala svoju dugu kosu, jer je ona njen zaštitni znak a daje joj mogućnost da često menja frizure.

Mlada pevačica nekad nosi „afro“ loknice ili ispeglanu kosu, često veže „rep“ ili podigne punđu, a razne varijante su joj na raspolaganju i zahvaljujući „zavesa“ šiškama koje su već neko vreme popularne.

Sada je donela odluku da menja boju kose. Od tamne smeđe nijanse, sad je „otišla“ u nešto svetlije brinete, a pramenovi koji su nekad bili skoro neprimetni sad su vrlo upadljivi.

 anastasija raznatovic.jpg

Popularna Tasa je šatirala najviše unutrašnje delove kose, širokim potezima, u svetloj boji. Najupadljiviji su kad kosu začešlja iza ušiju, pa joj tada celo lice deluje kao uokvireno. Pogledajte i sami u galeriji slika njenu novu frizuru!

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top