Ovo je žena Dragana Bjelogrlića

Printscreen/Instagram

Poznati

Ovo je žena Dragana Bjelogrlića

Dragan Bjelogrlić snimljen je sa suprugom Majom na beogradskom aerodromu, a koja inače ne voli da se pojavljuje u javnosti.

Legendarni srpski glumac Dragan Bjelogrlić snimljen je na aerodromu i to u društvu osobe s kojom ga ne viđamo često, suprugom Majom.

58-godišnji Dragan i Maja su u srećnom braku od 1996. godine, a zajedno imaju sina Alekseja i ćerku Miju. Upoznali su se na snimanju jedne reklame, gde im se dogodila ljubav na prvi pogled, a sve ostalo je istorija.

Dragan je jednom prilikom otkrio detalje njihove ljubavne priče.

Par je prošle godine proslavio 25. godišnjicu braka i to u Majamiju, u društvu Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

„Zaljubljeni veruju u sve. Proslava 25 godina braka Maje i Dragana Bjelogrlića. Puno sreće!“, napisala je tada Brena uz njihovu zajedničku fotografiju koju je podelila na društvenim mrežama.

Maja se danas retko pojavljuje u javnosti i živi mirnim životom, a iza nje je uspešna manekenska karijera. Živela je i radila u Beču i Parizu, krasila naslovne stzranice modnih časopisa poput Ela i Mari Kler, te nosila revije slavnih dizajnera. Nakon što se udala za Dragana odlučila je da napusti karijeru, a srpski mediji su joj nadenuli nadimak „srpska Monika Beluči“ jer neodoljivo podseća na nju.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top