NAKON ŠTO JE IZGUBIO MAJKU Sergeju Ćetkoviću umro i otac od korona virusa

instagram/Printscreen

Poznati

NAKON ŠTO JE IZGUBIO MAJKU Sergeju Ćetkoviću umro i otac od korona virusa

Pevač Sergej Ćetković nedavno je ostao bez majke Dragice koja je umrla od posledica korone virusa, a danas mu je preminuo i otac Slobodan.

Sergejev otac bio je u bolnici zbog korona virusa koji, nažalost, nije uspeo da pobedi. Pevač se oglasio na društvenoj mreži Instagram i potresnom objavom rasplakao sve.

– Koliko god da čovek pokušava da se spremi, koliko god bio jak, za neke stvari se ne možeš spremiti. Misliš, biće dovoljno uzeti vazduh i zadržati ga što duže da izbjegneš bol, ali ne. Ne prolazi! Boli i boli i boli… Kažu mi da će sve biti dobro, da je to proces, kao i sam život…

– Onog trenutka kada se rastaneš sa svojim roditeljima, shvatiš tu bolnu, hladnu istinu. Da više nisi dete. Nema više one roditeljske brige, strepnje, radovanja, nesebične ljubavi… Nema više one koja me donela na ovaj svet i onog ko me volio, branio i učio životu.

– Neka vas Andjeli čuvaju pod krilima svojim i dragi Bog primi u svoje Carstvo nebesko. Neka vam je večna slava i hvala. Vaši sinovi Igor, Sergej i Srđan.

Inače, Sergej je majku Dragicu sahranio na svoj rođendan 8. marta.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top