Nova trend boja proleća koja će dominirati ulicama

Moda

Nova trend boja proleća koja će dominirati ulicama

Vrlo neočekivana nijansa okupiraće ulice.

Pedeset nijansi bež boje prošle godine je dominiralodruštvenim mrežama i izlozima prodavnica, ali i ulicama. No, s novom sezonom na vidiku, svetske trendseterke najavljuju dominaciju nove boje u garderobi, a nijansa je, pa najblaže rečeno, vrlo neočekivana.

Moda baš i ne voli žutu. Jarke nijanse žute boje teško je kombinovati i čini se kako se mnogi u odeći te boje i ne osećaju baš najbolje pa je zato i izbegavaju. To je, doduše, vrlo čudno jer se radi o jednoj vedroj boji koja bi trebalo podizati i outfite i raspoloženje.

Žuta je u modu dolazila tako tek sporadično, no nikada nije okupirala ulice niti bila hit boja sezone koju su obožavale mase. No, ako je suditi po modnim blogerkama i influenserkama, u toplim mesecima koji slede, žuta boja će biti itekako popularna.

Doduše, ne radi se o neonskoj ili pak nekoj jarkoj nijansi već o bledoj žutoj boji u pastelnim tonovima. Zavirimo li na društvene mreže i bacimo pogled na najsvežije fotografije kojih ima sve više, lako je zaključiti kako nova it boja sezone izgleda zaista sjajno!

Svetlo žuta deluje vrlo šik, nežno i decentno, laka za uklapanje, izgleda odlično u kombinaciji s drugim pastelnim tonovima i već se sada čini kako će ovog proleća s trona zbaciti bež nijanse.

Trendi cure je kombinuju s komadima plave ili bele boje, a sjajno izgleda i uklopljena s drugim nijansama žute ili pastelno ružičaste. Ovo veoma odobravamo, jer to samo znači da će ulice ovih toplih meseci izgledati mnogo vedrije.

Izvor: Autor:T.L/Elle.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top