Nedeljni horoskop od 18. do 24. marta 2019. godine

Lifestyle

Nedeljni horoskop od 18. do 24. marta 2019. godine

Drage Ribe, imate novu šansu da započnete šta god poželite. Ova nedelja je idealna za Vas!

Ovan

Konačno ste svoji na svome, imate dovoljno energije za sve što zamislite. Završavajte šta ste započeli, napravite dobre dogovore. Potrudite se da date sve od sebe. Ipak, još nije vreme za nove početke. Neke stvari koje ste pre radili sada opet možete vratiti u upotrebu, stari projekti mogu biti opet aktuelni.

Što se ljubavi tiče – sve cveta.

Bik

Imate probleme na poslu i sa kolegama. Najbitnije je da se sve privede brzo kraju. Ne nervirajte se previše, nego dajte sve od sebe da što pre počnete sa radom sa novim saradnicima. Prijatelji mogu biti od pomoći pa poslušajte njihov savet.

Ljubavni život je na pauzi, a ako ste zauzeti, ne prenosite nervozu na partnera zbog posla.

Blizanci

Pazite šta kome govorite. Ove nedelje što manje pričajte, gledajte da se posvetite sebi. Vreme je za završavanje obaveza. Pazite da ne uvredite neku blisku osobu jer ste napeti.

Družite se više. Neka osoba iz prošlosti se može ponovo pojaviti u Vašem životu.

Rak

Pokušajte da povećate fokus na probleme na poslu. Što pre treba da završite sve što Vas iritira i da ne unosite previše emocije u posao. Možda ćete se nervirati više nego obično. Potrudite se da se usmerite na saradnike i na njihovu pomoć. Kompromis je bitan, iako Vam nije sve po volji.

Partnerski odnos može biti dobar ako se postavite kao prijatelj prema partneru. Slobodni, skloni ste flertu, ali ne ulećite u neku novu vezu.

Lav
Jako ste dobro raspoloženi i romantični ove nedelje. Preko prijatelja ili saradnika možete upoznati neku novu osobu ako ste slobodni. Ako ste u vezi, ne zapostavljajte drage ljude, družite se, nemojte samo da se osamite sa partnerom.

Potrebno Vam je više slobodnog vremena.

Na poslu ne ide sve baš kako treba, ali pokušajte da izbegavate nesporazume.

Devica

Potrudite se da ne preterujete sa previše obaveza ove nedelje. Previše stvari zavisi od drugih. Ne planirajte mnogo, nego radite malo po malo. Nije ovo dobar period za priliv novca, više je za trošenje. To Vas ne čini srećnim, ali sve će se uskoro promeniti. Nemojte previše kritikovati sebe zbog grešaka.

Odnos sa partnerom može biti malo napet. Slobodni, ne želite da menjate status.

Vaga

Pokušajte da odvojite privatni i poslovni život. Idite na neki kraći put ako ste u prilici. Imate dosta planova oko posla, ali ih odložite makar za drugi deo nedelje. Ne brzajte sa odlukama. Mogući su povećani troškovi i to Vas može remetiti.

Možete upoznati neku zanimljivu osobu u izlasku ili preko prijatelja. Romantični ste.

Škorpija

Brzo zarađujete, ali i brzo potrošite sve. Budite malo pažljiviji sa novcem, da ne biste imali probleme. Imate previše posla ove nedelje. Ne odustajte od postavljenih ciljeva.

Preko posla možete upoznati neku zanimljivu novu osobu. Zauzeti, zbog posla ne zapostavljajte partnera.

Niste dobro raspoloženi i osećate pad energije.

Strelac
Neki novi događaji se dešavaju i prosto ne znate kako sve da ispratite. Prva polovina nedelje nije baš idealna za nove stvari u ljubavi. Oni koji su u dugim vezama će poraditi na strasti.

Aktivni ste i vredni i imate utisak da sve ide kako treba. Imate višak energije. Nedostaje vam druženje i porodica.

Jarac

Nervozni ste jer nemate previše vremena za uživanje i odmor.

Jako ste zadovoljni prilivom novca. Konačno se osećate kao da sve ide kako ste zamislili. Prijatelji su od pomoći.

Moguć dobitak na nagradnoj igri. Pazite se u saobraćaju. Nije dobra nedelja za šoping.

Vodolija

Previše pažnje obraćate na mišljenje drugih ljudi. Nemojte ulaziti u rasprave sa kolegama.

U drugoj polovini nedelje popričajte sa partnerom o svemu što Vas opterećuje. Strasti su bitne ove nedelje. Slobodni mogu ići u avanturu.

Dobićete dobre vesti od prijatelja u vezi sa nekim putovanjem.

Ribe

Imate konačno novu šansu da započnete šta god poželite. Ovakva nedelja je baš dobra za Vas.

Mogući su manji nesporazumi u partnerskim odnosima, ali će se to razrešiti lako, samo je potrebno da imate razumevanje i da budete tolerantniji nego inače. Nije lako, ali je izvodljivo, jer su svi napeti oko Vas, pa i Vi.

Izvor: Mondo.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top