DŽORDŽ KLUNI OPČINJEN SVOJIM PRESLATKIM BLIZANCIMA: Sa samo DVE GODINE znaju nešto što njihov otac kaže da i dalje NIJE naučio!

Poznati

DŽORDŽ KLUNI OPČINJEN SVOJIM PRESLATKIM BLIZANCIMA: Sa samo DVE GODINE znaju nešto što njihov otac kaže da i dalje NIJE naučio!

Kluni je progovorio i o svojoj lepoj supruzi Amal.

Slavni holivudski glumac Džordž Kluni raznežio se kada je pričao o svojim dvogodišnjim blizancima i pohvalio se otkrivši kako mu deca u tim godinama znaju svašta.

Džordžovi blizanci, koje mu je rodila supruga AmalAleksander i Ela, sledećeg meseca pune dve godine, a glumac ih jednostavno obožava i uživa u ulozi oca.

Dobra su i srećna deca. Puno se smeju, stalno čine neke nevaljalštine, stavljaju puter od kikirija u cipele i slično. Iako su blizanci, karakterno su potpuno različiti, pametna su i zabavna deca. Već znaju celu abecedu na engleskom i italijanskom jeziku. Ja čak ni na engleskom ne znam celu„, našalio se glumac.

Osim blizancima, Kluni se pohvalio i svojom suprugom Amal, koja postiže neverovatne rezultate radeći na unapređenju ljudskih prava kao advokatica, ali savršeno balansira poslovni i privatni život.

Ona vodi slučaj ISIS-a na sud, što niko do sada nije učinio. Uz sav svoj posao ona je neverovatna majka i sjajna supruga. Osjećam se kao da sam dobio džekpot“, izjavio je Džordž.

Srećni par u braku je od 2014. godine, a roditelji su postali tri godine kasnije. Detalje iz privatnog života ne vole često iznositi u javnost, iako slove kao jedan od omiljenih bračnih parova u svetu šoubiznisa.

Izvor:  DNEVNIK.HR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top