UPOZNALI SE U AVIONU, A NA ISTOM MESTU SE I VENČALI: Ljubavna priča naše glumice i Nemca puna je UZBUDLJIVIH I NEOBIČNIH momenata!

instagram

Poznati

UPOZNALI SE U AVIONU, A NA ISTOM MESTU SE I VENČALI: Ljubavna priča naše glumice i Nemca puna je UZBUDLJIVIH I NEOBIČNIH momenata!

On se bavi istraživačkim radom, pa zbog toga neretko putuju po svetu.

Glumica Vjera Mujović pre četiri godine udala se za nemačkog lekara Štefana Prajsa. Imali su dve svadbene ceremonije, i to vrlo nesvakidašnje.

Vjera je Štefana upoznala u avionu, na letu za Mongoliju. Nakon nekoliko meseci veze verili su se na Siciliji, a kada je došlo vreme da se venčaju odlučili su da to učine na istom mestu gde su se i upoznali – u avionu.

Ceremonija venčanja organizovana je na letu Beograd- Istanbul, na Đurđevdan 2015. godine, u prisustvu kumova i najbližih članova porodice.

foto: Damir Dervišagić
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Nakon toga, organizovali su i crkveno venčanje u Beogradu.

I ono je zbog jedne stvari bilo neobično – budući da je Štefan Nemac, u Sabornoj crkvi molitve su čitane i na srpskom i na nemačkom jeziku.

Vjera ne voli da se sa suprugom eksponira u javnosti, te nemamo često priliku da ih vidimo zajedno. Kako je svojevremeno istakla u jednom intervjuu on se pretežno bavi istraživačkim radom, što im dozvoljava da putuju po svetu i često menjaju destinacije.

Izvor: BLIC

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top