HRVATICA BRUTALNO NAPALA KARLEUŠU! Kaže da joj zbog toga sada SVI ČESTITAJU!

Poznati

HRVATICA BRUTALNO NAPALA KARLEUŠU! Kaže da joj zbog toga sada SVI ČESTITAJU!

Novak Srzić nije krila nezadovoljstvo, a posebno joj je zasmetao nastup folk zvezde Jelene Karleuše koja je u klubu “Petar Pan” nastupila prošle srede

Bivša HRT-ova voditljka i urednica, a danas direktorka Turističke zajednice u Makarskoj Hloverka Novak Srzić podigla je veliku prašinu nakon što se na svojem fejsbuk profilu javno obrušila na vlasnike jednog noćnog kluba u Makarskoj iz kojeg trešte narodnjaci.

Novak Srzić nije krila nezadovoljstvo, a posebno joj je zasmetao nastup folk zvezde Jelene Karleuše koja je u klubu “Petar Pan” nastupila prošle srede.

Dragi prijatelji, nastojim da podelim na ovim stranicama neke pozitivne vibracije, ali večeras sam baš ljuta, ljuta. Potrudili smo se da napravimo odličan program za Makarsko kulturno leto, od operete do opere, koncerata klasične muzike, vrhunskog jazza i rock’n’rolla… I onda privatni poduzetnici koji dođu na mesec dana po profit u grad u “Petar Pan” dovode Karleuše svih fela… I jedino po tome, na koncu, neki žele zapamtiti i “obeležiti” naš grad… – napisala je Novak Srzić na sv

Poštujem i tržište i privatne klubove, ali neka se to radi tako da oni koji plate ulaznice u tome uživaju, a da nas koji ne volimo takvu vrstu muzike poštede te buke i galame – napominje direktorka Turističke zajednice.

Ipak, priznaje da je žalosti što sve više mladih uživa u provodima uz lake note. – Cajke su, nažalost, prodrle i do nas. Žao mi je kad vidim da mladost odlazi na takvu vrstu muzičkog treša. Mislim da je uzrok tome i taj što hrvatska muzika nije dovoljno zastupljena u medijima pa se mladi okreću stranoj – navodi ona.

Izvor: vecernji.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top