Otac Megan Markl očajan što nikada neće upoznati zeta i malenog Arčija, a ovo je izjavio! (FOTO)

Poznati

Otac Megan Markl očajan što nikada neće upoznati zeta i malenog Arčija, a ovo je izjavio! (FOTO)

Koliko god da nisu u dobrim odnosima, očekivao je da će ga se setiti

Tomas Markl je ponovo progovorio za britanske medije i rekao da je veoma tužan jer nije upoznao ni unuka ni zeta, a njegova ćerka Megan mu nije poslala čak ni sliku malenog Arčija. Unuka je video, kaže, na slikama na internetu kao i ostatak sveta

U dugoj ispovesti koju je dao britanskom Dejli Mejlu, Tomas Markl kaže da njegova ćerka Megan Markl laže oko svog školovanja i da joj je on platio apsolutno sve troškove fakulteta, kao i putovanja u Englesku, Španiju i Argentinu.

„U svom prvom kraljevskom govoru rekla je da je sama sebi plaćala školovanje. To je neistina. Ja sam sve platio, imam i izvode iz banke koji to dokazuju. Nisam se o tome oglašavao ranije jer je Megan bila trudna.“ – kaže Tomas.

Voleo bi, kaže, da vidi unuka Arčija i da vidi da li dečak ima „Markl nos“ koji imaju i on i njegova ćerka. Smatra da ga Megan i Hari zlostavljaju time što su ga potpuno izbacili iz života, a zeta je nazvao i licemerom.

„Vidim da Hari voli da unajmljuje privatne avione. Mogao je tako da dođe i u Meksiko i da zatraži ruku moje ćerke od mene. Licemerni su. Prave se da pomažu ljudima, a sopstvenu porodicu su izbacili iz života.“ – kaže Tomas Markl.

Izvor: zena.blic.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top