PRE ARKANA I SILIKONA: Isplivala NJENA SLIKA koju nikada nismo videli

instagram

Poznati

PRE ARKANA I SILIKONA: Isplivala NJENA SLIKA koju nikada nismo videli

Ceca je u februaru ove godine na svoj Instagram profil objavila fotografiju jedne naslovnice snimljene pre više od 20 godina, na koju su skoro svi zaboravili.

Ona je tada bila na početku muzičke karijere i nije bila udata za Arkana.

Foto, Instagram

Ceca je pre dve decenije iz rodne Žitorađe došla u Beograd kako bi započela svoju muzičku karijeru. Pevačica je tada živela na Vračaru!

Davne 1993. godine iza sebe je imala objavljenih pet albuma, a balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nekoliko meseci živela je kod prijateljice u jednom stanu na Vračaru. Kako saznaje “Blic”, stan koji je Ceca kupila u Beogradu pre svog punoletstva u tom trenutku se renovirao. Ona do tada nije razmišljala o preseljenju u prestonicu jer je završavala srednju školu u Žitorađi i tamo živela.

Davne 1990. godine sa prodatih 350.000 primeraka albuma “Pustite me da ga vidim”, a godinu dana kasnije izlazi album “Babaroga” koji obara sve rekorde i Ceca odlučuje da od zarađenog novca kupi sebi stan na Banovom brdu. 1993. godine dolazi na ideju da se preseli u Beograd, pošto je završila srednju školu i započinje saradnju sa Marinom Tucaković i Aleksandrom Radulovićem Futom. Tog momenta počela je da renovira stan i dok je to trajalo živela je kod porodične prijateljice Dragice u Kalenićevoj ulici, ali ne kao podstanar već kao gost. Faktički to je bio prvi stan u kom je Ceca boravila, dok je već uveliko bila zvezda na prostoru čitavog Balkana.

Na četvrtom spratu na ovoj adresi i dalje je stan u kojem je Ceca provela prve dane u Beogradu. Nakon nekoliko meseci, Ceca se preselila u svoj stan na Banovom Brdu i tu je živela do udaje. Upoznaje Željka Ražnatovića Arkana 1994.godine i započinju zajednički život u Diplomatskom naselju sve do 1997. godine dok kuća u ulici Ljutice Bogdana nije bila završena. Kada smo posetili stambenu zgradu u srcu Vračara, saznali smo da se komšije i dalje sećaju kada je, tada mlada, zvezda živela u ovoj višespratnici.

– Jao dobro ste me podsetili. Uvek se svima nama ljubazno javljala i pozdravljala, a bila je prelepa. Kao anđeo – kaže za “Blic” jedna starija gospođa iz Kalenićeve ulice, koja je bila Cecina komšinica.

– Kada je snimila “Kukavica” i “Šta je to u tvojim venama” ljudi su se ispod prozora skupljali i pevali njenu pesmu. To je bilo da ne poverujete, celom ulicom je odjekivala ta pesma, cveće je svakim danom stizalo ovde u Kalenićevoj. Koliko je to bilo cveća, mislim da je mogla da otvori najveću cvećaru u Beogradu – priča gospođa.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top