Šta je Megan Markl uradila usred svetske pandemije, a šta je zabranila mužu!

Printscreen/Instagram

Poznati

Šta je Megan Markl uradila usred svetske pandemije, a šta je zabranila mužu!

Selidba usred svetskog haosa

Pre nekoliko dana princ Hari i Megan Markl davali su savete o sprečavanju zaraze i širenja korona virusa, koji su podrazumevali kućnu izolaciju i odlaganje svih putovanja, a sada su uradili nešto sasvim kontradiktorno sopstvenim savetima – privatnim letom su otputovali u Los Anđeles, gde su se i preselili!

Predstavnik za javnost princa Harija odbio je da komentariše ovu vest, ali The Sun navodi da je kraljevski par viđen u Holivudu.

Neimenovani izvor iz kraljevske palate za People je rekao da su se oni već uselili u vilu u Los Anđelesu i da od tada ne izlaze iz kuće, zbog mera koje je uvela Kalifornija za borbu protiv aktuelne pandemije.

I dok su najslobodnije otputovali u Los Anđeles zbog selidbe, Megan je istovremeno zabranila Hariju da otputuje u London, zbog princa Čarlsa, koji je pozivitno testiran na korona virus.

Princu Hariju je veoma teško da sa udaljenosti od nekoliko hiljada kilometara čeka telefonske pozive i vesti o ocu, a i u samoj kraljevskoj palati zavladao je strah jer ima puno članova koji po godinama spadaju rizičnu grupu za oboljevanje.

„Princ Hari se oseća bespomoćno dok vesti o zdravstvenom stanju svoga oca sluša iz daleka. Voleo bi da može više da mu pomogne, ali Megan je jasno dala do znanja da ne želi da igde putuje u ovom trenutku i da treba misliti na zdravlje svoje tročlane porodice“, rekli su za strane medije izvori bliski paru.

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top