Izgledajte 10 kg mršavije uz pomoć pravilnog odabira garderobe

pixabay.com

Moda

Izgledajte 10 kg mršavije uz pomoć pravilnog odabira garderobe

Za vitku liniju nije potrebno da u teretani provodite nekoliko sati dnevno. Ove stilske cake će izbrisati i do 10 kilograma za nekoliko minuta

Ukoliko želite da za 2 minuta izgledate vitkije imamo prave savete za vas. Stilista Kejt Braun koja oblači neke od najvećih zvezda Holivuda sa nama deli nekoliko jednostavnih caka koje daju fenomenalne rezultate.

Prvi način i najefikasniji je da svetlije farmerke zamenite sa onim u crnoj boji. Ne samo da će noge izgledati vitkije, nego ćete u trenu izgedati koji santimetar više.

Pantalone sa visokim strukom, kao i suknje su odličan nači da kreirate figuru peščanog sata. Osim toga, visok struk će sakriti i svaki kilogram viška na stomaku.

Ne plašite se da staknite struk

Kaiš na struku će vizuelno stanjiti figuru i učini je skladnijom i ženstvenijom. „Iako zvuči kao da nema mnogo smisla, ali uža garderoba sakriva više kilograma nego širi modeli“, kaže Kejt.

Moć koju imaju zvoncare je neverovatna. U ovom modelu pantalona, imaćete noge poput top modela. U kombinaciji sa visokim potpeticama efekat je još bolji.

Štikle su pravi saveznik svake žene. Zbog njih ćete izgledati mršavije, ženstvenije, ali će se automatski i vaše držanje popraviti. Sve žene se slažu, u njima je samopouzdanje na vrhu lestvice.

Ukoliko želite da izgledate vitkije izbegavajte garderobu sa printom, a naročito onim krupnim. Mnogo bolja opcija su jednobojni komadi koji daju iluziju mršavog izgleda. „Čak je i bela boja, koja važi za zabranjenu ukoliko imate višak kilograma, bolja opcija od komada garderobe sa printom“, naglašava Kejt.

V izrez na majicama je pravi izbor jer stvara iluziju duže i vitkije figure. Ukoliko imate široka ramena, takođe će vam dobro doći ovaj savet. Osim toga i nošenje dugačkih i masivnih ogrlica će biti od pomoći, jer će skrenuti pažnju sa kritičnih delova tela.

Vertikalne linije na garderobi će učiniti da izgledate znatno vitkije, takođe.

stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top