Sva beauty pravila koje je Megan Markl kršila tokom kraljevske dužnosti

Poznati

Sva beauty pravila koje je Megan Markl kršila tokom kraljevske dužnosti

Svi znamo da je Megan Markl tokom kraljevskih dužnosti dobila etiketu nekoga ko krši mnoga pravila kraljevske porodice.

Ona je jednostavno ponekad zanemarivala kraljevska načela, zbog čega je ujedno kršila i tradiciju kraljevske porodice. Među njima su i neka beauty pravila, pa smo Megan nekoliko puta u javnosti mogli da vidimo sa hrabrim izlaganjem ramena, ali i frizurama i šminkom koje nisu odgovarale kraljevskim protokolima. U tim situacijama, Megan je „išla“ isključivo pod svoju ruku.

Megan Markl je često nosila lepršavu frizuru

Tokom službenih događaja, kada je reč o kosi, pravilo je da svaka dlaka bude pod konac, najčešće u obliku zategnute frizure. Ipak, Megan Markl je preferirala „razbarušenu“ punđu umesto savršeno zategnute, a nedavno smo pisali i o njenom frizeru koji je otkrio da je Megan oduvek želela da ne izgleda previše službeno.
Samim tim, Megan je „zgrešila“ i na svom venčanju, kada je nekoliko pramenova „slučajno“ ispalo ispod vela koji je nosila.

Megan Markl je nosila manikir i pedikir tamnih boja

Prema kraljevskom protokolu, žene bi trebalo da lakiraju nokte isključivo u diskretnim tonovima kože. Ipak, Megan je ponekad kršila i ovo pravilo: tvrdoglavo je birala tamne lakove, a to se dokazalo i na ceremoniji British Fashion Avards 2018.

Megan Markl je koristila zabranjeno šminkanje

Članovima kraljevske porodice zabranjeno je šminkanje sa jačim nijansama. Međutim, Megan je redovno pribegavala svom omiljenom triku koje koriste mnoge žene – naglašavala je usne sjajem kako bi izgledale krupnije.

Megan Markl je koristila hajlajter

Članovima kraljevske porodice prepisana je skromnost, a ne blistavost i glamur. Ipak, Megan je aktivno koristila alate sa sjajnim efektom kada je reč o šminkanju, kao što je to hajlajter, u šta smo se nekoliko puta uverili zahvaljujući paparacima koji su njeno lice uslikali izbliza. Tada je u prvi plan došao sjaj na njenim jagodicama.

Megan Markl je koristila veštačke trepavice

Prema kraljevskoj porodici, da bi izgled bio izražajan, dovoljna je maskara. Supruga princa Harija ima drugačije mišljenje: često dodaje nekoliko trepavica, isključivo u uglove očiju, kako se ne bi primetile.

Cosmopolitan.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top