Jelisaveta ne objavljuje Teove fotografije, a sad je napravila izuzetak — i ODUŠEVILA

Printscreen/Instagram

Poznati

Jelisaveta ne objavljuje Teove fotografije, a sad je napravila izuzetak — i ODUŠEVILA

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić i proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić čuvaju svoju intimu daleko od javnosti, zbog čega je pravo iznenađenje videti njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu. Ipak, sada imaju povod!

Jedna od najatraktivnijih domaćih glumica, koja sa suprugom Milošem Teodosićem trenutno čeka drugo dete, uživa u bračnom i porodičnom životu. Iako je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, retkost je videti Miloša na njenim objavama s obzirom na to da par drži do svoje privatnosti.

Ipak, na dan kada Teodosići proslavljaju treću godišnjicu braka glumica je napravila izuzetak i podelila fotografiju na kojoj su Miloš i ona zagrljeni dok je suprug ljubi. U opisu je istakla samo broj tri, koji označava njihove tri prelepe godine, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste da je ova fotografija govori samo jedno — ljubav!

View this post on Instagram

🤍3 🖇 #aniversary

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on

Jelisaveta i Miloš već imaju ćerkicu Petru, koja je na svet došla u Americi tokom košarkaševog angažmana u Los Anđeles Klipersima, a mediji su nedavno pisali da je glumica u blaženom stanju.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top