Kejt Midlton ima NOVU frizuru, APSOLUTNI je letnji trend, a dame će je OBOŽAVATI! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Uncategorized

Kejt Midlton ima NOVU frizuru, APSOLUTNI je letnji trend, a dame će je OBOŽAVATI! (FOTO)

Prefinjeno i elegantno ― od Kejt nismo ništa manje ni očekivali.

Vojvotkinja Ketrin poznata je kao dama koja uvek isprati prefinjene modne trendove! Kad su u pitanju popularne nijanse kose ovog leta, pokazalo se da je i te kako popularna tzv. bronde nijansa, odnosno spoj plave i smeđe!

Medeni tonovi, blagi talasi i fenomenalno stilizovana kosa odaju dašak elegancije, ali istovremeno i šik izgled! Sigurno je da Kejt Mildton nije pogrešila u odabiru nove frizure, jer je i osvežila izgled, a ujedno i ispratila letnji hit trend.

Vojvotkinja Kejt je definitivno pokazivanjem nove frizure postila odličan efekat, a svakako nije jedina, jer ovakvu boju kose nose i Kajli Džener, Alesandra Ambrozio, Dženifer Lopez…

View this post on Instagram

The Duchess of Cambridge has endorsed the national launch of Tiny Happy People — a BBC Education initiative designed to provide resources and support to parents and carers of children up to the age of four. Recognising the significance of the project to supporting parents as they guide their children through the earliest years of life, The Royal Foundation of The Duke and Duchess of Cambridge will collaborate with the BBC 🤝 as they continue to develop and roll out @bbctinyhappypeople. Tiny Happy People resources are easy to build into a daily routine and proven to deliver great results for parents and their young children — visit the link in our bio to see the resources.

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Inače, osim nove frizure, pažnju je privukla i haljinom. U pitanju su njene omiljene tufnice na midi crnoj haljini, a sve to ukombinovala je sa nezaobilaznim espadrilama.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Uncategorized

Popularno

To Top