Kejt Midlton prvim pojavljivanjem posle sahrane kraljice zadala MODNI IZAZOV

Printscreen/Instagram

Moda

Kejt Midlton prvim pojavljivanjem posle sahrane kraljice zadala MODNI IZAZOV

Princeza od Velsa može da se pohvali zavidnim garderoberom, ali definitivno su najlepši njegov deo –kaputi.

Kada je u pitanju modni izraz Kejt Midlton, nema mnogo mesta kreativnosti i ekscentričnostima jer život u britanskoj kraljevskoj porodici podrazumeva i stroga pravila o oblačenju. Ipak, nova princeza od Velsa uspela da je da, uprkos tome, postane jedna od zvanično najbolje odevenih žena sveta!

Šta god da obuče supruga princa Vilijama, to se rasproda u roku od nekoliko dana, a modni portali preplavljeni su njenim fotografijama onog trenutka kad izađe iz kuće. Međutim, u moru otmenih haljina i sukanja, jedan komad se posebno izdvaja kada je reč o Kejt Midlton – kaputi.

Kako su britanski mediji pisali 2020. godine, Vilijamovu dragu smo do tog trenutka videli u stotinak kaputa, a od tada je predstavila nekoliko novih modela. Ona mahom nosi britanske brendove, najviše voli plave varijante, a najređe nosi crne kapute, samo za Dan sećanja.

Sada je, međutim, pronašla izvanredan crni model koji je vrlo prikladan zbog činjenice da je britanska kraljevska porodica i dalje u žalosti za Elizabetom II, pa se Kejt prvi put u javnosti nakon sahrane kraljice pojavila u kaputu koji bez sumnje ostavlja utisak!

U pitanju je komad italijanske modne kuće Dolce & Gabbana čija cena iznosi 2.150 funti, odnosno nešto manje od 2.500 evra i koji predstavlja savršen spoj klasičnog dizajna i novih inovativnih rešenja. Kejtin kaput, naime, nema kragnu, ima okrugli izrez, krase ga džepovi na preklop, strukiran je i ima dvoredno kopčanje krupnim zlatnim dugmadima.

Uprkos njegovoj vrtoglavoj ceni, nije reč o novom modelu, već o kaputu iz kolekcije za jesen i zimu 2016. godine, a princeza od Velsa ga je ponela sa crnim salonkama od prevrnute kože brenda Gianvito Rossi, čija cena iznosi nešto više od 730 evra.

Kejt je ovaj komad ponela kao kaput-haljinu, a upotpunila ih je crnim čarapama i bisernim minđušama brenda Annoushka.

Princ Vilijam i princeza Ketrin su, inače, izašli iz zamka Vindzor kako bi se zahvalili svima koji su učestvovali u organizaciji službe u kapeli Svetog Đorđa nakon mise u londonskom Vestminster holu, kao i onima koji su se okupili kako bi pružili podršku porodici u teškom trenutku.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top