DECA KEJT I VILIJAMA RAZNEŽILI SU ČITAV SVET (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

DECA KEJT I VILIJAMA RAZNEŽILI SU ČITAV SVET (FOTO)

Britanci i svi obožavatelji britanske kraljevske porodice oduševljeni su prvim rečima malenog princa Luisa izrečenim na društvenim mrežama. On se pridružio princu Džordžu i princezi Šarlot u postavljanju pitanju uvaženom ser Dejvidu Atenborou

U preslatkom video-zapisu koji je ne društvenim mrežama objavila Kensingtonska palata, a koji su snimili princ Vilijam i Kejt Midlton, deca ispituju danas 94-godišnjeg slavnog naučnika o prirodi, odnosno o onome što ih najviše zanima vezano za njegov posao.

Ono što je najviše rastopilo srca britanske nacije je pitanje 2,5-godišnjeg Luisa.

„Koju životinju najviše volite“, zanimalo je malenog princa.

„Mislim da najviše volim majmune jer su jako zabavni! Mogu skakati svuda i ne grizu. Dobro, neki to čine, ali ako ste oprezni onda ne. Jako su smešni i sviđaju mi se. Nažalost, ne možete imati majmune kod kuće jer oni žive u šumi“, odgovor je koji je dobio mali princ.

Princa Džordža je zanimalo koja će životinja sledeća izumreti, a princeza Šarlot je svima otkrila koja životinju ona voli, a u pitanju je pauk; zanimalo ju je da li i Dejvid voli paukove!

Celi zanimljiv i poučan razgovor pogledajte u videu koji je palata objavila i otkrijte po čemu je toliko poseban i zašto se sve očarao.

„Deca su veliki obožavaoci Ser Dejvida i sada su ga konačno upoznali, što im je oduvek bila velika želja. Dakle, bili su aposlutno oduševljeni. Fascinirao ih je zub morskog psa i priča kako ga je Dejvid pronašao“, izjavio je portparol dvora.

Princ Vilijam i Dejvid Atenboro, inače, dobri su prijatelji i zajedno su učestvovali na na nekoliko foruma o zaštiti prirode i očuvanju naše planete.

Vilijam i Kejt su prošle godine službeno nazvali jedan istraživački brod po njemu, a na jednoj svečanosti Kejt je otkrila kako su deca bila jako uzrujana što nisu mogla poći s njima kako bi ga upoznali omiljenog istraživača.

DNEVNIK.HR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top