Ako želite da izgledate moćno, obucite se ovako (FOTO)

Moda

Ako želite da izgledate moćno, obucite se ovako (FOTO)

Modne kombinacije za sve generacije

Ukoliko vam inspiracija ove nedelje nije na visokom nivou, tu smo da pomognemo. Pronašli smo 5  odličnih zimskih stajlinga, koje ćete sigurno poželeti da iskopirate. Ovako obučena, svaka žena izgleda moćno.

Ovo je naš izbor:

Crna boja je uvek dobar izbor, osim što je uvek u trendu, ona i čini figuru vizuelno mršavijom. Upravo ovakve čarape, sa  zanimljivim printom, su apsolutni hit, pa ako odlučite da se obučete ovako, komplimenti neće izostati.

Majice, košulje i džemperi sa naglašenim ramenima su već neko vreme vrlo popularni, a razlog zašto ih žene toliko vole je to što čine da svaka figura igleda poput peščanog sata. Kada su ramena naglašena, automatski struk deluje tanje, a telo ženstvenije.

Ukoliko ovakav džemper iskombinujete se sa džinsom i dubokim čizmama, dobićete stajling za čistu desetku.

Ove sezone, svaka žena od stila, treba u svom garderoberu da ima barem jednu peltenu trenerku. Trendseterke su apsolutno odlepile za ovim komadom.

Duboke kožne suknje nikad nisu ni izlazile iz mode, a ove zime su posebno popularne. U kombinaciji sa plitkim čizmama i bluzom izgleda baš moćno.

Trenerke više nisu rezervisane samo za teretanu, sada su one ključan komad za trendi stajling. Nećete pogrešiti ako izaberete jednu u jarkoj boji i iskombinujete je sa kožnom jaknom.

(Stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top