MIRKI VASILJEVIĆ SVI ZAVIDE KAKO IZGLEDA POSLE 3 POROĐAJA

instagram/Printscreen

Poznati

MIRKI VASILJEVIĆ SVI ZAVIDE KAKO IZGLEDA POSLE 3 POROĐAJA

Glumica Mirka Vasiljević (30) je do 24. godine rodila troje dece. Posle svake trudnoće uspela je da se vrati na pretporođajnu liniju, a sada je otkrila kako je u tome uspela!

„Ja sam u jednom momentu imala tri bebe, svaka traži mamu samo za sebe“, rekla je glumica Mirka Vasiljević koja je 2011. sa verenikom Vujadinom Savićem dobila prvo dete, sina Andreja, dve godine kasnije rodila je ćerku Adrijanu, a pre osam godina na svet je došao njihov sin Mihajlo.

„Prva trudnoća je baš bila sa 20 godina kada sam još bila devojčurak. Posle toga se već telo malo formiralo u oblik žene. Sećam se da sam u sve tri trudnoće dobila po 10 kilograma“, nastavila je Mirka koja je otkrila da je u svaku trudnoću ulazila sa manje kilograma nego što je to bio slučaj sa prethodnom. A nakon trudnoće ostajalo bi po pet kilograma viška.

„Ono što me je vodilo tome i što mi je davalo snagu da to tako bude je upravo bilo da ja želim da se osećam u svojoj koži prijatno i zadovoljno“.

Kako je smršala
Glumica je otkrila i kako je izgledao njen jelovnik tokom dijete, kojeg se uglavnom pridržava i danas.

„Moj doručak nekada bude dobro kvalitetan – pa tu budu i jaja i neka šunka sa strane. Ali gledam da onda ne jedem hleb uz to. Ručak uglavnom bude meso sa nekim salatama ili riba, ja sam neko ko voli da proba svašta. Večera stvarno treba da bude apsolutno lagana – da kada pojedete večeru, maltene ne osetite da ste je pojeli. I najbolje bi bilo da večerate do sedam, osam sati uveče. Ili najbolje – idite da spavate pa ćete zavarati glad, pa ujutru, kada se probudite, može jači doručak (smeh)“.

Glumica nam je rekla i da obožava da jede razne „travke“, pa i Vujadina tera da sledi njen primer iako on nije ljubitelj takve hrane.

Za tri meseca do cilja

Mirki je posle svakog porođaja trebalo dva i po do tri meseca da skine pet kilograma.

„Svaka žena, svaki čovek, kada postigne željenu kilažu, oseća se kao pobednik. Upravo to treba da svima nama bude i neki podstrek“, naglasila je.

Ima dana i kada se pretera
Kao i svako od nas, i glumica se ponekad opusti kada je reč o ishrani.

„Kada baš, baš onako preteram, što bude u periodu slava, u periodu tih nekih, da kažem, programa novogodišnjih i tako dalje, mene onda posluži ta moja disciplina. Mislim da je to više do stanja vaše odluke, vaše psihe“, dodala je.

Mirka ne volim kada se na stolu nalazi previše hrane jer onda ne zna šta bi pojela.

„Još sam ja Vaga u horoskopu, tako da dok moja Vaga izvaga, da li ću da idem na ribu ili na roštilj ili na ovo, slavlje prođe“, poručila je.

Saveznik dobre Mirkine linije je i treniranje.
„Ako ja nešto nisam sigurna vezano za ishranu ili za vežbe, prvenstveno pitam svog trenera. A ako ne odbijem zadovoljavajući odgovor trenera, onda se obratim Vujadinu, mada uglavnom Vujadin podrži reči trenera i onda shvatim da to tako mora“, istakla je.

Savet za mame
„Cenite to neko svoje vreme! Ako beba spava dva, tri sata, koristite maksimalno to vreme za sebe. Moj savet im je da dijete ne budu radikalne jer ćete se prosto osećati loše, a potrebni ste svojoj bebi. Ne treba da žele da se efekat vidi posle dva dana. Prvo, zato što to nije zdravo. Drugo stvar što je to negde i nemoguće“, savetovala je mame koje žele da smršaju nakon trudnoće.

MONDO/Žena.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top