„Žena može da voli samo jednom, a muškarac više puta“ Goca Tržan progovorila o muško-ženskim odnosima!

instagram/Printscreen

Poznati

„Žena može da voli samo jednom, a muškarac više puta“ Goca Tržan progovorila o muško-ženskim odnosima!

Rekla je sve kako misli.

Pevačica Goca Tržan uživala je na Jahorini. Ona ne krije da je zbog skijanja svakog jutra ustajala pre sedam, kako bi bila među prvima na stazi.

– Kada sam na skijanju nemam vremena da čekam bilo koga. Svakog dana dolazim prva ja sam Hitelr vojnik kada dođemo na skijanje, do 8h svi moraju da završe doručak i odmah krenemo na „žicu“ – rekla je Goca i dodala da su na Jahorini stroge mere zaštite zbog koronavirusa.

– Ovde gde god da idete maske su svuda obavezne, na svakom koraku je protokol vrlo strog, i mi naravno moramo da ga ispoštujemo – rekla je ona i uputila se na vožnju prvom „Vip gondolom“ na pomenutoj planini.

Voditelj je potom upitao Gocu s kim pije prvu jutarnju kafa, a ona je imala spreman odgovor.

– S mužem naravno, sve prvo jutarnje radim sa njim. Nije mi dosadilo ni posle 10 godina. Posle sedam godina smo imali malu krizu, ali bilo je glupo da smo to razbucali zbog male svađe, previše se volimo, postali smo kao prst i nokat – ponosno je istakla Goca, a potom progovorila o muško – ženskim odnosima.

– Žena može da voli samo jednom, a muškarac više puta. Mi smo navikle da smo češće ostavljane. Žene vole sigurnost. Muškarci su sve zbunjeniji, uplašeni, jer im se uloga u odnosu na pre 20 godina jako promenila. Muškarci ne treba da se plaše da žena bude jaka – poručila je Tržanova, ali i naglasila zbog čega oseća posebnu toplinu u srcu kada je na Jahorni.

– Ova planina ima vajb stare Jugoslavije. Čujes ljude iz Srbije, Splita, Bihaća, Slovenije, ja mislim da su nam prodali priču o nacionalizmu – poručila je Goca u emisiji „Svitanje“ i dodala da priznaje samo ljubav.

Srbija Danas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top