TIJANA DAPČEVIĆ I NJENO NOVO, ZMIJSKO TELO (FOTO)

Poznati

TIJANA DAPČEVIĆ I NJENO NOVO, ZMIJSKO TELO (FOTO)

Tijana Dapčević se skinula u kupaći i ponosno pokazala novu figuru

Izgled Tijane Dapčević svi hvale…

Nedavno se uveliko pisalo o načinu na koji je Tijana Dapčević došla do odlične figure. Sada je rezultate novog režima ishrane potvrdila fotografijom s mora, za koju je dobila mnoštvo komplimenata. Oni, koji stižu od koleginica, imaju dodatnu vrednost, a među prvima su ih uputile Goca Tržan, Nina Badrić, Ivana PetersMilica Todorović

PROMENILA LIČNI OPIS: Šta se, preko noći, dogodilo Milici Todorović?!(FOTO)

U tekstovima o Tijaninoj vitkosti isticano je da sada ima 45 kilograma manje nego pred porođaj, kada je dostigla svoju rekordnu težinu od 115 kilograma. Istine radi, treba pomenuti da je Tijana postala mama pre 12 godina, a 2014. imala je 35 kilograma manje. Kada se govori o Tijaninoj težini treba imati u vidu i to da je visoka 178,5 cm, a kada toliko porastete oscilacije se manje primećuju nego kod onih koji su niži deset-petnaest santimetara.

Činjenica da je u međuvremenu više puta dobijala i gubila kilograme povezana je sa njenom spremnošću da odoli gastro-iskušenjima, a svi znamo da ona vrebaju na svakom koraku. Pre sedam godina jedna od najcenjenijih pevačica u regionu ispričala je:

‒ Nađe se u mom tanjiru i hamburger i parče pice, ali onda sledećih deset dana dodatno pazim na ishranu. Ako mi se jede parče torte, uzeću ga, ali ne više puta tokom dana i ne svaki dan. Duša to traži, a moraš i nju da nahraniš. No, umem i da odolim iskušenju. Nedavno, kad smo bili na moru, otišli smo kod kume koja je napravila fenomenalnu gibanicu. Toliko je volim da ne znam šta bih za nju dala, ali – nisam pojela ni parče.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top