MELANIJA TRAMP U SAVRŠENOJ DNEVNOJ KOMBINACIJI

Printscreen/Instagram

Moda

MELANIJA TRAMP U SAVRŠENOJ DNEVNOJ KOMBINACIJI

Bivšoj prvoj dami je svanulo otkako ne mora više da obavlja službene političke dužnosti. Na njeno mesto je došla Džil Bajden, a Melanija se sa suprugom preselila na Floridu. Ovih dana je u Njujorku, a mi pomno pratimo svaki njen korak…

Nakon gotovo šest meseci, bivša prva dama SAD-a Melanija Tramp pojavila se u javnosti, i to miljama daleko od svoje rezidencije na Floridi. Poslednji put je viđena kada se sa suprugom Donaldom Trampom iseljavala iz Bele kuće, nakon poraza na predsedničkim izborima.

Fotografi su je ovih dana ulovili kako ulazi u Tram Tauer na Menhetnu, a to je mnoge iznenadilo budući da Njujork nije grad u kojem trenutnoživi. Kao i uvek, ništa nije prepustila slučaju te se sredila od glave do pete. Decentan stil, sjajna raspuštena kosa i brendirane krpice, postale su joj i za vreme mandata zaštitni znak.

Za šetnju Njujorkom odabrala je sako brenda Barberi, a obukla je baletanke brenda Kristijan Labuten od 645 dolara. Torba brenda Hermes Kelly biser je tog naizgled jednostavnog stajliga, a cena ove torbe iznosi neverovatnih 4.000 dolara.

Njen dolazak u Njujork dogodio se samo dan nakon što je Tramp pristigao u njihovu rezidenciju na Petoj aveniji.

„Iako im je Palm Bič na Floridi glavno mesto stanovanja, Trampovi se tokom letnje sezone vraćaju u često u Njujork i Nju Džerzi“, rekao je izvor magazinu Pipl te dodao kako će Melanija uraditi sve da izbegne novinare i fotografe kojima je proteklih godina bila glavna „meta“.

Ipak, Njujork ne može da izbegne, a to joj je i jedan od najdražih gradova.

Svojim odsustvom iz javnosti zabrinula je mnoge, a mediji su spekulisali kako je odnos supružnika gori nego ikada budući da se Melanija nije pojavila ni na proslavi Donaldovog 75. rođendana. Da je bivšoj manekenki slovenskih korena svanulo otkako više nije prva dama, potvrdili su i brojni izvori govoreći na koji način provodi svoje vreme na Floridi.

„Prvo odlazi u spa, zatim na ručak, ponovo ide na velnes i večera s Donaldom na terasi. I tako manje više svaki dan“, izjavio je izvor upoznat s njenim rasporedom u Mar-a-Lagu. Nakon dana provedenog na tretmanima za negu i opuštanje, gospođa Tramp priprema večeru, obožava da sprema ribu, a često večera u društvu svojih roditelja Viktora Amalije Knavs, koji veći deo godine borave uz ćerku u privatnom apartmanu.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top