KRISTINA KOVAČ SE OFARBALA: Srbija može da odahne!

Printscreen/Instagram

Poznati

KRISTINA KOVAČ SE OFARBALA: Srbija može da odahne!

Nakon fotografije sa sedim izrastkom koja je podigla buru, pevačica rešila da se ofarba

Velika bura koja je nastala nakon što je Kristina Kovač objavila sliku sa godišnjeg odmora još se ne stišava.

Naime, pevačica se tada slikala sa ćerkom, u opuštenom, „morskom“ izdanju a mnogi komentari na Instagramu pa i neki portali su je gotovo postavili na „stub srama“ što joj se vidi izrastak, a na licu bez šminke dosta bora.

Žene su burno reagovale i mnoge poznate dame skočile su u odbranu prava na slobodu, prava da budu ofarbane ili neofarbane, našminkane ili bez ikakvog mejkapa. Između ostalih, svoje slike bez šminke su objavile i Ida Prester, Jelena Đoković i mnoge druge. Uz svoju je Ida napisala i ovo: „Mi smo žene, a ne lutke. Dosta degradacije“. Anđelka Prpić je uz svoju dodala i haštagove #PrirodnaŽena i #VolimPrirodnuŽenu.

Samo nekoliko dana kasnije, Kristina je dala novi pečat ovom talasu na društvenim mrežama. Naime, ofarbala se, objavila sliku i dodatno razjasnila svoj stav. Uz duhoviti komentar „Kristina Kovač se ofarbala, Srbija može da odahne“, ona je naglasila i svoju poentu da nije bitno kako žena izgleda već je važno njeno pravo da bude našminkana, frizirana i obučena onako kako to ona želi i kad ona to želi.

Nisu, dakle, na tapetu ni one koje se farbaju, zatežu lice da im se vide bore i šminkaju se koliko one to žele. Njena slika sa izrastkom bila je, prosto, trenutak na godišnjem odmoru, kad nema običaj da se farba.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top