Cipele koje smo prezirali vraćaju se na modnu scenu – i to na velika vrata

Printscreen/Instagram

Moda

Cipele koje smo prezirali vraćaju se na modnu scenu – i to na velika vrata

Zahvaljujući seriji ‘Seks i grad’ cipele koje smo prezirali vraćaju se na modnu scenu. Platforme su ponovo in, a najbolji dokaz je Sara Džesika Parker koja se u njima prošetala na setu novih nastavaka kultne serije ‘Seks i grad’

Na modnom radaru tako su se ponovo našle cipele s platformom, koje su već godinama zaboravljene i odložene na dno ormara. Ali uskoro bi ponovo mogle biti jedan od traženijih modela.

Iako je snimanje novih 10 epizoda serije ‘Seks i grad’ tek počelo, čini se da su stajliš Njujorčanke već nametnule neke modne trendove. Prvi među njima definitivno su platforma cipele, koje ili volite ili mrzite jer kad su one u pitanju – sredine nema.

Bile su ulimativne vladarke stajlinga u 90-ima, ali s modnog trona ubrzo su ih svrgnuli klasični, elegantniji modeli štikli. Proteklih godina nosile su ih samo retke strastvene ljubiteljke poput latino lepotice Sofije Vergare, koja od njih nikad nije ni odustala.

Mnoge je zato iznenadilo što ih na snimanju serije nosi ikona Keri Bredšo, koja je umesto vrtoglavo visokih i štikli s tankim potpeticama prošetala u glomaznijem, ali i udobnijem modelu Meri Džejn u varijanti XL platforma s debelom petom.

Osim tog modela nosila je i sandale platforme s potpisom Sen Lorena, a sličan model nosila je i njena koleginica Sintija Nikson, odnosno Miranda Hobs.

Ćini se da je novi (stari) trend dobio zvaničnu potvrdu pa krenite u potragu za modelom koji ćete najlakše uklopiti u svoje stajlinge.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top