JELENA ĐOKOVIĆ ODUŠEVILA NOVIM SNIMKOM IZ KUHINJE (VIDEO)

Printscreen/Instagram

Poznati

JELENA ĐOKOVIĆ ODUŠEVILA NOVIM SNIMKOM IZ KUHINJE (VIDEO)

Video snimak iz kuhinje u kojem se vidi kako Novak pere sudove osvojiće sva srca!

Video snimci dobijenih poena Novaka Đokovića sigurno su među najgledanijima na Internetu, ali garantujemo da će i najnoviji porodični klip iz kuće svetskog šampiona osvojiti neki rekord po broju pregleda.

Jelena je, ni manje ni više, objavila kako njen muž pere sudove posle dobijenog meča, a sudeći po njihovom razgovoru, oboje se odlično zabavljaju.

„Šta radiš?“, pita Jelena, a Novak odgovara „Radim, prekovremeno, radim treću smenu da nešto zaradim. da nešto“, odgovara on ribajući tiganj i dodaje „ovo je terepijski, isto, ovo je recovery hour (na eng. sat za oporavak). PItanje je – šta ti radiš?“, nastavlja se Nole.

„Snimam kao i svaka dobra žena“, smeje se Jelena, a njen muž šeretski dodaje „Neka bude jasno za ove koji gledaju – ona je dosad radila. Ali ja volim da perem ove šerpe, to mi je terapijski momenat za opuštanje, ne volim one mašine automatske… “

Uz osmeh Jelena dodaje „pa ti ni ne znaš gde su“, a obožavaoci nisu propustili da prokomentarišu da Novak zaista ne deluje naročito verzirano u ovom poslu.

Ipak, Jelena ga je nagradila opisom uz snimak – „moj MVP u kuhinji“ (na eng. moj najvredniji igrač). Oboje često isitču koliko im je važna ravnopravnost uloga i poslova u porodici pa je ovaj snimak sasvim u skladu s tim.

„Bravo, bravo“, napisala je jedna obožavateljka. „Jednostavnost je odlika velikih ljudi.“

Lepa i srecna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top