U 9. mesecu trudnoće Marija Petronijević pozitivna na koronavirus

instagram/Printscreen

Poznati

U 9. mesecu trudnoće Marija Petronijević pozitivna na koronavirus

Marija je kazala kako joj je krvna slika za sada dobra i da se nada da će kroz ovo proći lako, pošto je vakcinisana

Glumica Marija Petronijević je, kako prenosi Story, pozitivna na koronavirus pa se zbog te situacije odmah obratila lekaru. Ona se prethodno vakcinisala i revakcinisala pa medicinsko osoblje ima samo pozitivne prognoze.

— Čim sam osetila prve simptome odmah sam se javila doktoru, nisam želela da čekam. Naravno test je pokazao da sam pozitivna, ali ono što je dobro je da mi krvna slika nije toliko loša, zapravo je baš dobra, nemam temperaturu ni neke jače tegobe stoga su lekari odlučili da me pošalju na kućno lečenje u samoizolaciju. Složili smo se da bi za mene bilo vrlo stresno da ostajem u bolnici sa ostalim zaraženima i gledam kako umiru. Sreća pa sam se vakcinisala ne mogu ni da zamislim kako bi mi bilo da nisam. Lekari kažu da je dobro što sam u tom smislu na vreme odreagovala i zaštitila se jer u suprotnom ne bi znali šta sa mnom da rade. Ostaje mi samo da čekam i nadam se da u narednih nekoliko dana neće doći do pogoršanja ili ne daj bože prevremenog porođaja, ipak je korona nepredvidljiva – kazala je Marija za Story.

Podsetimo da se Marija sada živi u selu Visibabe, pored Požege gde se bavi poljoprivredom, te joj poslovni na selu ne padaju teško.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top