Vedrana Rudan o Noletu, vakcinama!

Printscreen/Instagram

Poznati

Vedrana Rudan o Noletu, vakcinama!

“Poznata sam kao žena koja je vjerovala u cjepivo. Tri sam se puta cijepila Sinopharmom, srećom, ne idem u Australiju jer bi i meni zatvorili vrata. Zbog toga ne mogu ni do Trsta.

Koliko god veliki broj svjetskih medija naglašava kako je Đoković bahat i kako je trebao poštovati pravila, mislim da on moćnicima smeta iz sasvim drugih razloga.
Đoković pruža otpor i postavlja pitanja.
Danas se više nego ikad cijeni poslušnost. Svi građani svijeta imaju demokratsko pravo i dužnost da ne misle svojom glavom. Zato Đokoviću treba skinuti glavu. Vjerujem u njega. Ne bi se našao u ovoj situaciji da je bahati glupan.

Glupani smo mi koji bespogovorno slušamo.

Ja sam slijepo vjerovala u cjepivo, epidemiolozima, teorijama o sojevima, danas sam sigurna da je samo u igri ogroman novac koji ide u džepove nekolicine razbojnika iz farmaceutske industrije. Kako da mi cijepljeni, obični ljudi sebi objasnimo da smo učinili sve „po zakonu“, a bolesnih sve više, bolnice se raspadaju, mrtvace nemaju kamo odložiti, a posao grobara je trenutno u Hrvatskoj najtraženiji.

Kome vjerovati? Epidemiolozima?
Vrijeme je pokazalo da pojma nemaju.
Političarima?
Ti profesionalni lažljivci se više i ne trude sakriti da bi za lovu i moć prodali rođenu majku.
Zašto još uvijek nismo dobili odgovor na pitanje svih pitanja, odakle korona?

Ameri se kunu da je pobjegla iz kineskog laboratorija, šišmiš je pao u zaborav, druge životinje nema na vidiku, omikron hara. Grčki alfabet ima 24 slova. Neka nam bog pomogne. Jutros sam na radiju čula kako se najuspješnije boriti protiv novog soja. Treba se cijepiti, za sada najmanje tri puta, prati ruke, nositi masku, držati distancu i biti doma. Blago Bezosu i njemu sličnima. Žive na svojim otocima sa svojim plastičnim komadima, daleko od zaražene gomile koja plaća milijarde za, uskoro svakodnevno cijepljenje, i umire od korone jer bez obzira na preporuke mora svakoga dana odlaziti na robiju”.

Izvor: blic.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top