Autifit koji obara s nogu modne stručnjake!

Printscreen/Instagram

Moda

Autifit koji obara s nogu modne stručnjake!

Influenserka je ukombinovala nijanse koje su odličan izbor za lepo vreme koje dolazi.

Influenserka Tamara Kalinić na svom Instagram profilu objavila je niz fotografija iz Kalifornije u autiftu koji je oborio sa nogu sve ljubitelje mode.

Vrlo je prepoznatljiva po svojim stajlinzima u svetu mode, pa tako stalno privlači dosta pažnje šta god da obuče:

1 / 5 FOTO: INSTAGRAM.COM/TAMARA/

Sada se odlučila za jednu vrlo zanimljivu kombinaciju koja se odlučno slagala sa njenom bojom kose. Influenserka je odlučila da obuče vrlo zanimljivu kombinaciju koju su činile bež, bela i braon nijansa, ali se na dva detalja „provukla“ i zlatna boja.

Odlučila se za predimenzionirane komade koji su bili vrlo zanimljivi i koji su odlično pristajali njenoj figuri. Dakle, obukla je belu košulju koju je raskopčala do grudne kosti i koju je uvukla u bež pantalone koje su širile i prekrivale njenu obuću.

Obula je i zanimiljive sandale, koje su bile u braon nijansi, ali su imale i zanimljive zlatne detalje na površini koji su doprineli njenom autfitu da dobije jednu zanimljivu dimenziju.

Tamara ne bi bila Tamara kada ne bi dodala i još detalja koji nisu upadljivi, ali odlično dopunjavaju, odnosno zaokružuju celu kombinaciju. U pitanju su torba u bež i braon nijansi kao i zanimljive retro naočare sa zlatnim detaljima koje je odlično uparila uz obuću.

Kako vam se dopada njen stajling?

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top