Druga žena Mustafe Sandala je glavna tema! VENČANICA izazvala HAOS na Instagramu

Printscreen/Instagram

Poznati

Druga žena Mustafe Sandala je glavna tema! VENČANICA izazvala HAOS na Instagramu

Turski pevač Mustafa Sandal, bivši muž Emine Jahović, pre nešto više od mesec dana oženio se izabranicom Melis Sutšurup, koja je tom prilikom promenila nekoliko venčanica, a sada je podelila fotografije istih. Jedna je ipak privukla nešto više pažnje.

Mustafa i Melis slavili su nekoliko dana, budući da su organizovali više glamuroznih proslava kojima su obeležili svoj odlazak pred oltar.

Oni su najpre obavili građansko venčanje u Rimu, a nekoliko dana kasnije priredili su veliko svadbeno slavlje u turskom letovalištu Marmaris, u jednom luksuznom hotelu.

Melis, koja je 19 godina mlađa od Mustafe, tokom svih pomenutih ceremonija promenila je više odevnih kombinacija, od belog odela, preko satenske haljine, pa sve do nesvakidašnje venčanice koja se mnogim korisnicima društvenih mreža nije dopala.

U pitanju je kratka korset haljina sa resama, koja, prema mišljenju mnogih, više podseća na plesni kostim, nego na venčanicu.

Venčanica

Venčanica
Foto: Instagram printscreen/melissandal_

I dok su jedni smatrali da je Melis napravila smeo i hrabar izbor, te da joj ova haljina odlično pristaje, s druge strane ređali su se i negativni komentari.

Venčanica

Venčanica
Foto: Instagram printscreen/melissandal_

„Ovo je neverovatno kič“, „Najružnija venčanica ikada“, „Toliko para, a ovakav izbor si napravila“, „Zaboleo me je mozak od tvoje venčanice“, „Ružno, ružnije ne može biti“, bile su samo neke od negativnih reakcija, dok su pratioci pisali i da smatraju da Mustafina bivša žena Emina Jahović ne bi napravila ovakav izbor.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top