Sloboda Mićalović zahvaljujući ovim MALIM NAVIKAMA spada u najlepše žene u Srbiji

Printscreen/Instagram

Poznati

Sloboda Mićalović zahvaljujući ovim MALIM NAVIKAMA spada u najlepše žene u Srbiji

Sloboda Mićalović je jedna od najlepših srpskih glumica, ali i jedna od retkih javnih ličnosti u Srbiji koja objavljuje fotografije bez fotošopa, a i bez šminke.

Glumica Sloboda Mićalović nedavno je boravila u Crnoj Gori gde je napunila baterije za buduće projekte, a sada je otputovala u Pariz odakle objavljuje, kao i uvek, prelepe fotografije.

Sloboda spada u najlepše žene u Srbiji, a njom je bila očarana i slavna Monika Beluči. Naša lepa glumica je u skladnom braku sa Vojinom Ćetkovićem, a detalje svog privatnog života uglavnom čuva za sebe.

Glumica je poznata po tome da na Instagramu često objavljuje neobrađene fotografije, bez ikakvih filtera, a ukoliko se samo malo bolje zagledate, shvatićete da je s pravom baš ona na spisku najlepših dama naše javne scene.

– Mislim da žena mora da odvoji vreme za sebe, jer je to ulaganje i u posao. Treninzi, čitanje, gledanje filmova, zubar… Sve to dođe na red, pa i lepota lica. Lice je instrument kojim ja radim i moram da imam vremena za to. A druga strana toga je i uživanje, jer odlazak kod kozmetičara je uživanje. Fantastična kozmetika stvarno čini čuda – istakla je ona u jednom intervjuu.

Ona vodi računa o svojoj koži, uvek ističe da je skidanje šminke obavezno, bez preskakanja koraka u svojoj rutini, a trudi se i da zaspi do ponoći, kao i da unosi velike količine tečnosti, najviše vode.

Pored svih pravila i navika koje Sloboda poštuje, nesumnjivo je da je i genetika zaslužna ga glumičin izgled, s obzirom na to da i njene sestre, ali i majka izgledaju fantastično.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top