Ceca Bojković o ćerkinoj borbi za potomstvo

Printscreen

Poznati

Ceca Bojković o ćerkinoj borbi za potomstvo

Ceca Bojković bila je velika podrška ćerki tokom borbe za potomstvo.

Svetlana Ceca Bojković jedno od najcenjenijih imena domaćeg pozorišta, ali i kinematografije, celog života ćerki Katarini pruža neizmernu podršku. Kako je glumačka diva ispričala, svaku mladalačku traumu svoje naslednice je dvostruko propatila, a najviše se obradovala kada je Kaja dobila jedinu nagradu kojom ona, uprkos višegodišnjoj karijeri, nikada nije nagrađena.

„Najviše sam se radovala kada je dobila Sterijinu nagradu, jedinu koju ja nikad nisam dobila. To je za mene, njenu majku, bilo posebno važno. Ako Bog hoće da te kazni i učini da se ‘najedeš’ glume, onda odredi da ti i dete bude glumac“, ispričala je Ceca Bojković koja je bila uz ćerku i tokom njene borbe za potomstvo.

„Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo to prevazišli. Toliko ljudi nema decu, pa živi dobar i ispunjen život. Naravno, lepo je imati unuke koji nastavljaju tvoju porodičnu istoriju. Ja to neću imati, a Katarinina i moja životna priča za mene je velika nagrada. U mom ovozemaljskom trajanju ogleda se sve što sam htela i umela“, rekla je glumica za „Gloriju“ koja je svojevremeno ispričala da je Kajino rođenje doživela kao dar od boga.

„Jako sam želela da rodim, a imala sam, pre toga, probleme sa trudnoćama. Zato sam ovu trudnoću prihvatila kao dar od Boga. Bila sam vrlo srećna. Tokom ove trudnoće imala sam samo pozitivne misli. A porođaj sam doživela kao kosmički doživljaj. Jer, ne postoji ništa na ovom svetu što može da se poredi sa trenom kad sam čula prvi plač moje Kaje“, rekla je Bojkovićeva.

Katarina Žutić već deset godina uživa u zajednici sa muzičarem Nemanjom Aćimovićem, a pre toga je četiri godine u braku sa Sašom Lazarevićem, a tokom period razvoda, kako sama kaže, nije bila zainteresovana za muškarce.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top