ČUVENA ADVOKATICA DEMONSTRIRA STIL GDE GOD SE POJAVI

Printscreen/Instagram

Moda

ČUVENA ADVOKATICA DEMONSTRIRA STIL GDE GOD SE POJAVI

Amal Kluni u haljini koja pristaje bilo kojoj građi!

Sada već čuvena advokatica Amal Kluni postala je nepogrešiva kada je u pitanju odabir besprekornog stajlninga za bilo koju priliku. Ovoga puta sve je oduševila pletenom haljinom koja idealno ide i na patike, ali i na čizme ili visoke potpetice. haljine koji možete da nosite i s patikama i s najelegantnijim čizmama

Svi mediji su brujali o tome kada su se Džordž i Amali Kluni pojavili na železničkoj stanici u Njujorku, u želji da putuju kao i svi drugi, posle porodičnog odmora na italijanskom jezeru Komo, gde slavni glumac ima kuću.

Za ovu pomalo neuobičajenu prliku, kada je u pitanju slavni par, seksepila pravnica je odabrala savšen miks elegancije i svakodnevnog stila. Ponela je dugu, bez rukava, pletenu haljinu sa rolkom u krem boji koja prati liniju tela.

U pitanju je model čija cena iznosi nešto više od 1.200 evra i pogodna je za bilo koji tip građe, a njen donji rub je asimetričan i vrlo efektan.

Supruga Džordža Klunija ova naizgled opušteni stajling začinila je crnim kožnim čizmama na štiklu, te je ceo autfit dobio potpuno drugačiju dimenziju.

Uz to je ponela Frayme torbicu bele boje, a neizbežan aksesoar u stilu Amal su velike naočare za sunce brenda MaxMara uz pomoć kojih je sakrila lice od paparaca.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top