Doris Pinčić zablistala u unikatnoj haljini

Printscreen/Instagram

Poznati

Doris Pinčić zablistala u unikatnoj haljini

Uvek lepa i nasmejana, Doris je u poslednjoj objavi oduševila i malo drugačijim izborom haljine

Nakon što se odlučila razvesti od svog supruga Borisa Rogoznice, pa i kada su se u medijima pojavili natpisi o preljubu njenog uskoro bivšeg supruga, Doris Pinčić uzdignute je glave i bez komentara nastavila obavljati svoje zadatke.

Štoviše, u objavama na svom Instagram profilu pokazala je kako se posvetila poslovnim obvezama i svoje dvoje dece, a njeni pratitelji nisu mogli ne primetiti kako uvek izgleda vedro i nasmejano. No, u poslednjoj objavi Doris, u kojem je osvanula u posebnom letnjoj izdanju, osim njene prepoznatljive opuštenosti, mnoge je očarao i izbor haljine u kojoj voditeljka naprosto izgleda senzacionalno.

‘’Jer svako ljeto ima svoju haljinu’’, napisala je lepa voditeljka na Instagramu.

Lepa Zadranka odlučila se za prekrasnu lanenu haljinu dizajnerke Lorete Gudelj. Maxi haljina u bež boji ističe se ručno vezenim cvetovima, a cena joj iznosi 7.500 kuna. Pomalo romantičan etno izgled Doris je upotpunila opuštenom letnjom frizurom u neodoljivim valovima.

‘’Prelijepa haljina i frizura’’, Originalna..jednostavna…prelijepa. Kompliment’’, ‘’Super, etno stil, ali na lijepoj ženi sve super stoji’’, ‘’Uvijek vedra,vesela nasmijana tako i treba, haljina je predivna’’, ‘’Haljina lijepa, a Doris prelijepa’’, brojni pratitelji Doris su uputili komplimente.

Miss7

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top