Kejt Midlton oduševila svet još jednom modnom reciklažom! (FOTO)

Poznati

Kejt Midlton oduševila svet još jednom modnom reciklažom! (FOTO)

Sinoć se vojvotkinja od Kembridža pojavila na gala događaju koji organizuje Nacionalna galerija partreta čiji je ona pokrovitelj

Vojvotkinja od Kembridža je juče imala veoma zauzet dan.

U toku dana je posetila centar za pomoć deci u Londonu gde je očigledno uživala družeći se sa mališanima i njihovim roditeljima. Kejt Midlton je želela da zna u kakvim uslovima i sa kakvim preprekama se suočavaju deca koja dolaze u taj centar.

foto: Profimedia

Međutim, to nije nešto što je privuklo najviše pažnje već je to bila ljubičasta košulja sa mašnom koju je Kejt obukla. Svileni model brenda Guči mnogima se dopao dok nisu primetili jednu čudnu stvar. Naime, Kejt je iz nekog razloga odlučila da obuče košulju naopako, da li zato što joj tako lepše izgleda ili zato što nije dobila jasna uputstva nije otkriveno.

foto: Profimedia

Uz ljubičastu košulju uparila je pantalone sa visokim strukom u kojima smo imali priliku da je vidimo već nekoliko puta do sada. Štikle i torbica su takođe već viđene, kao i neupadljiv nakit.

 

Uveče istog dana vojvotkinja od Kembridža se pojavila na gala događaju koji organizuje Nacionalna galerija partreta čiji je ona pokrovitelj.

foto: Profimedia

Ovaj put odabrala je dugačku cvetnu haljinu brenda Aleksander Mekvin, koju je već nosila 2017. godine na dodeli Britanskih filmskih nagrada. Toaleta je izmenjena za ovu priliku tako što su joj dodati kratki rukavi, a kosu je, za razliku od prethodnog puta, pustila da pada u prepoznatljivim loknama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pored Kejt Midlton, ovom svečanom događaju su prisustvovali Viktorija i Dejvid Bekam,princeza Beatris, Kejt Mos i još neke poznate ličnosti.

(A.K. / Stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top