VILIJAM NEMA NAMERU DA PONOVO ŠIRI PORODICU: Kejt Midlton zbog muža odustala od četvrtog deteta

instagram

Poznati

VILIJAM NEMA NAMERU DA PONOVO ŠIRI PORODICU: Kejt Midlton zbog muža odustala od četvrtog deteta

Princ je osetio nepodnošljiv umor već nakon drugog deteta

Iako su svi očekivali da će nakon princa Luisa princ Vilijam i Kejt Midlton početi planirati još jednog naslednika, kraljevski par odlučio je stati na troje dece.

– Šta kažete na bebu broj četiri? – upitao je jedan od novinara.

– Mislim da bi Vilijama to jako zabrinulo – odgovorila je odmah Kejt.

Njihov petogodišnji sin Džordž, trogodišnja ćerkica Šarlot i najmlađi Luis, koji će u aprilu napuniti godinu dana, zadaju im, kako je rekla lepa vojvotkinja, dovoljno briga. Tokom jednog od svojih poslednjih angažmana, Kejt je novinarima jasno dala do znanja da njen suprug nema nameru da širi porodicu.

Tim je rečima 37-godišnja vojvotkinja, inače brižna majka, dala do znanja da je njenom suprugu troje mališana i te kako dovoljno. Princ Vilijam je u nekoliko navrata potvrdio suprugine reči, dajući do znanja da uz troje nestašnih mališana nema dovoljno vremena za odmor.

– Spavanje je trenutno moj najveći prioritet, jer kad dođe beba, to više neće biti moguće – rekao je nekoliko nedelja pre rođenja trećeg deteta Vilijam.

Njegov umor bio je vidljiv.

– Dvoje dece je u redu, ali ne znam kako ću se nositi s troje. Mislim da ću biti trajno umoran i iscrpljen – nervozno je govorio tada tek budući otac malenog Luisa, a čini se da pomisao na četvrto dete izaziva još veći nemir kod njega.

Izvor: TPORTAL.HR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top