Mudra Megan Markl: Kršenje tradicije maskirala u šlihtanje kraljici!

instagram

Poznati

Mudra Megan Markl: Kršenje tradicije maskirala u šlihtanje kraljici!

Kada se vojvotkinja od Saseksa porodi, javnost to neće saznati sve dok ona sama ne odluči

Iako su rođenja troje dece princa Vilijama i Kejt Midlton objavljena „na sva zvona“, a ponosni roditelji već nekoliko sati nakon porođaja pozirali okupljenim medijima s novorođenčetom u rukama, u slučaju princa Harija i Megan Markl sve će biti u potpunosti drugačije.

Naime, kada se rodi prvo dete vojvode i vojvotkinje od Saseksa, britanska i svetska javnost saznaće naknadno, i to tek kada oni to odluče i prvenstveno sami proslave dolazak prinove. Ta informacija, koju je danas objavila Kensingtonska palata iznenadila je sve, kao i ona da je Megan Markl najverovatnije donela konačnu odluku u vezi porođaja.

Nakon što se otkrilo da je odbila pomoć ginekologa i ostatka tima koji su prisustvovali gotovo svim kraljevskim porođajima poslednjih godina, sve je verovatnije da će se obistiniti ono što se već duže vreme šuška – da će prvo dete Megan roditi u njihovom domu u Frogmor Kotidžu, u koji su se tek uselili.

I dok neki misle da na ovaj način Megan želi da sačuva svoju privatnost, mnogi misle da ovim činom zapravo pokušava da se dodvori kraljici Elizabeti, koja je u poslednje vreme veoma ljuta na snaju.

Naime, kraljica je svoje četvoro dece rodila ili u Bakingemskoj palati ili u Klerens Haus-u, pa vojvotkinja od Saseksa želi da krene njenim stopama.

„Njihovo kraljevsko visočanstvo donelo je ličnu odluku da sve planove i informacije oko rođenja deteta zadrže za sebe. Srećnu vest podeliće sa svetom u trenutku kada odluče da je najbolje“, poručio je predstavnik Kensingtonske palate.

Iako lekari smatraju da prvorotka starija od 35 godina, zbog rizika od preranog porođaja ili hitnog carskog reza ne bi trebalo da rađa kod kuće, izvori bliski vojvotkinji tvrde da se ona time ne zamara i da se, najviše zahvaljujući jogi, oseća spremno i sigurno da rodi kod kuće, a ne u bolnici.

Izvor: tportal.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top