Ako ste u potrazi za savršenom letnjom haljinom, morate otkriti ovih pet brendova

pixabay.com

Moda

Ako ste u potrazi za savršenom letnjom haljinom, morate otkriti ovih pet brendova

Želimo ih sve!

Prošla godina zaista je bila godina haljine, od Topshop tačkaste haljine do Ganni prozračne karirane haljine i brojnih modela na preklop, pa sve do hiljade različitih verzija haljina sa životinjskim uzorkom, a po svoj prilici vreme haljine tek dolazi sudeći po broju brendova koji su poslednjih meseci stekli ogromnu popularnost zahvaljujući upravo ovom nezamenjivom komadu.

Od mini do maxi haljina, minimalističkih belih varijanti do nezaobilaznog cvetnog uzorka, u nastavku smo za vas izdvojili pet odličnih brendova, koji pritom nisu preterano luksuzni, a koji su sa razlogom super popularni.

Primetićete da su novolansirani modeli prilično slični onima koji datiraju iz prethodne sezone proleće-leto, tu su karneri, dekonstrukcija, bogat print, ali i sve veći naglasak na nešto komfornijem kroju i formi koja neophodno ne prati liniju tela, a pritom izgleda sjajno.

Zajednička stavka svim ovim modelima jeste ta što su maksimalno efektni, pored ovih haljina čak i nezaobilazni akscesoari padaju u drugi plan, jednostavno nisu vam potrebni da biste naglasili izgled, on je već naglašen.

Izvor: Elle.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top