OVO su 5 trendova koji do leta padaju u zaborav: A mi vam donosimo vam 5 novih (FOTO)

Moda

OVO su 5 trendova koji do leta padaju u zaborav: A mi vam donosimo vam 5 novih (FOTO)

Neke od njih ste obožavali, ali vreme je da im kažete zbogom!

Nešto što je danas hit, već sutra može biti out i teško je prepoznati koliko će se neki trend zadržati u modi. A ako je verovati modnim stručnjacima iz Who What Weara, ovi aktualni trendovi do leta više neće biti in.

Torbice oko struka

Iako se niko nije nadao njihovom povratku u modu nakon 90-ih, proteklih nekoliko godina torbice koje se nose oko struka ponovno su postale pravi hit u modnom svetu. No sada je vreme da opet padnu u zaborav na desetak godina. Zamenite ih torbicama koje se nose preko ramena.

Otkrivena ramena

Bluze i topići s otkrivenim ramenima jedan su od najistaknutijih trendova tokom proteklih nekoliko toplijih sezona, no i njihovoj popularnosti konačno se nazire kraj. Ovog leta umesto dva, pokažite jedno rame u asimetričnim topićima kakve ste nosili i početkom milenijuma.

Slamnati šeširi

Prošlog leta u modi su bili slamnati šeširi veći od života, a nakon ekstravagantnog trenda, stiže nam jedan stari kojem se sigurno niste nadali. Reč je o ribarskim šeširima kakvi su se nosili krajem 90-ih i početkom 2000-ih, a sada ih ponovno nose sve trendseterke, od Rihanne do Gigi Hadid.

Vruće pantalonice

Prekratkim farmericama koje samo što ne otkrivaju zadnjicu, ove je godine odzvonilo. Umesto njih, u modi su teksas bermude koje idu do kolena.

 

 

Jednostavan bikini

Klasični bikiniji s trouglićima ovog leta padaju u drugi plan, a zameniće ih neobični krojevi i upečatljivi modeli s dodacima poput volana, resica, perlica, mašni…

 Izvor: Index.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top