Met Gala i neobične haljine poznatih dama

instagram/Twitter

Poznati

Met Gala i neobične haljine poznatih dama

Met Gala i tema kemp bili su odličan poligon za igranje i preterivanje poznatih. Ipak, haljina Serene Vilijams je pokrenula lavinu komentara inspirisanih hranom.

Hrana je izgleda bila velika inspiracija nekim zvezdama sinoć, pa je Selin Dion prošla kao stalak za sušenje paste, a njen modni dodatak na glavi duhoviti ljudi na mrežama su uporedili sa maslačkom.

Hamburgeru Keti Peri nisu bili ni potrebni mimovi, dok je Bili Porter prošao kao snič loptica iz Harija Potera.

Ekstravagantna Met gala je i ove godine prikupljala novac za Costume Institute muzej. Svake godine gosti plaćaju 35.000 dolara svoje mesto na jednom od najiščekivanijih modnih događaja, dolazi se samo s pozivnicom, a urednica Voga Ana Vintur je ta koja određuje konačnu listu zvanica.

Lejdi Gaga je još jednom pokazala zašto crveni tepih Holivuda plače ne samo za njenim ekstravagantnim toaletama, već i za nastupom ili konceptom koji ih obično prate. Ovaj put je promenila četiri haljine na jednom crvenom tepihu. Apsolutna dominacija. Ipak, najviše mimova napravljeno je o sestrama Džener Kendal i Kajli koje su bile i glavni junaci filma „Dumb Dumber“ i zle sestre iz Pepeljuge.

Izvor: Noizz.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top