NJIHOVU VEZU ISPREPLELI SU SKANDALI, a malo kao zna kako je sve počelo: Evo kako je Duško Tošić otopio LEDENU DIVU JK

instagram

Poznati

NJIHOVU VEZU ISPREPLELI SU SKANDALI, a malo kao zna kako je sve počelo: Evo kako je Duško Tošić otopio LEDENU DIVU JK

Jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni proslavio je prošle godine deceniju ljubavi i sreće, a evo kako je njihova ljubavna priča počela…

I nakon više od decenije uživanja u ljubavi, rođenja dve ćerkice i brojnih životnih izazova Jelena Karleuša i Duško Tošić još uvek razmenjuju zaljubljene poglede i ne mogu da odole jedno drugom.

Slavna pevačica uvek blista jer živi ispunjenim životom, pored muškarca koji je obasipa nežnošću, pažnjom i ljubavlju, a nikada ne propušta priliku da joj priredi neko spektakularno iznenađenje.

Jelena, kao jedna od najtraktivnijih žena na našoj sceni, oduvek je privlačila mnogo pažnje pripadnika jačeg pola, pa se mnogi pitaju čime je to baš mladi fudbaler uspeo da osvoji njeno srce i učini je svojom suprugom i majkom svoje dece. Pevačica je jednom prilikom otkrila kako mu je to pošlo za rukom.

Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku – on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču“, istakla je svojevremeno Jelena.

Kako je ona objasnila, od Duškovih prijatelja i saigrača je saznala da je fudbaler pre nego što ju je upoznao bio njen obožavalac.

Posle sam saznala da je kao klinac celu sobu je izlepio mojim posterima i da sam ja bila njegova životna želja“, ponosna je pevačica. „To je jedna lepa priča, to su mi ispričali njegovi saigrači. Bila je javna tajna da Duško voli mene i drži moje slike po zidovima. Isterao je svoje.“

Izvor: espreso.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top