NEKAD RAZLIKU IZMEĐU DAME I ŽENE BEZ UKUSA PRAVI SAMO JEDAN DETALJ: 5 stvari koje NIKAD nećete videti na devojci od stila

pixabay.com

Moda

NEKAD RAZLIKU IZMEĐU DAME I ŽENE BEZ UKUSA PRAVI SAMO JEDAN DETALJ: 5 stvari koje NIKAD nećete videti na devojci od stila

Njihov fenomenalan stil počiva uglavnom na jednostavnosti i praktičnosti.

Kada kažemo elegancija i prefinjenost, prva asocijacija su, naravno, Francuskinje.

Njihov fenomenalan stil se zasniva uglavnom na jednostavnosti i praktičnosti, ali za dobar izgled važno je i šta odbijate da nosite.

Sledećih 5 komada nikad nećete videti na ženi od stila iz Francuske.

Push-up

Za njih su i male grudi senzualne i prelepe, pa nose klasične modele brushaltera ili ga ne nose uopšte. Francuskinje ne vide nikakvu lepotu u masivnim veštačkim korpama.

Previsoke štikle

Jednu Francuskinju nikada nećete videti u obući sa previsokom štiklom u kojoj ne može normalno da hoda. Za dnevne varijante radije biraju mokasine i cipele sa umerenom petom, dok se u večernjim prilikama odlučuju za klasične salonke.

Istaknuti brendovi

Preterivanje u bilo čemu nije ni na jednoj njihovoj listi, osim onoj za izbegavanje, pa tako Francuskinje nećete videti u komadima sa kojih „vrišti“ ime brenda. One to smatraju neukusnim.

Hulahopke boje kože

Iluzija golih nogu Francuskinjama je nešto potpuno neshvatljivo i nepoželjno.

Sportski stil u svečanim prilikama

Trend nošenja trenerki na štikle i patika na elegantnu haljinu Francuskinje ostavljaju drugima. Sportsku odeću nose u teretani, a haljine kombinuju sa damskim cipelama.

Izvor: STIL

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top