NAKON MEGZITA Kejt Midlton blistala na raskošnom kraljevskom prijemu! (FOTO)

Poznati

NAKON MEGZITA Kejt Midlton blistala na raskošnom kraljevskom prijemu! (FOTO)

Vilijam i Kejt bili su domaćini prijema u Bakingemskoj palati umesto kraljice

Princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton sinoć su bili domaćini na prijemu u Bakingemskoj palati umesto kraljice Elizabete, gde su ugostili najistaknutije ličnosti Afrike.

Njeno odustsvo opravdao je njen najstariji unuk u dirljivom govoru.

„Mojoj baki je veoma žao što nije sa nama večeras, ali zamolila me je da vam prenesem njene najtoplije želje za sve vas. Afrički kontinent zauzima posebno mesto i u mom srcu. To je mesto na koje je moj otac odveo mog brata i mene ubrzo nakon smrti naše majke. Čak i kada sam odlučivao koje je mesto najbolje da zaprosim Kejt, nije postojalo bolje mesto od Kenije.“

Kroz život, imao sam sreće da provodim vreme u različitim delovima Afrike. Takođe mi je čast što sam izabran da budem na čelu Afričkog plemićkog društva. Kejt i ja se nadamo da ćemo i ubuduće imati šanse da posetimo još afričkih zemalja i da našu ljubav prema ovom kontinentu prenesemo i na našu decu“, rekao je princ Vilijam okupljenima.

foto: AP / Yui Mok

Za ovu priliku Kejt je odabrala elegantnu svetlucavu crvenu haljinu do poda, baš u skladu s prilikom, uz koju je ponela crvene salonke sa štiklom od prevrnute kože.

foto: AP / Yui Mok

Društvo su im pravili grof od Veseksa princ Edvard i grofica Sofi, koja je bila modno usklađena sa vojvotkinjom Kejt – takođe je ponela elegantnu crvenu haljinu, ali drugačijeg kroja i dosta jednostavniju.

Prijemu je prisustvovao i premijer Velike Britanije Boris Džonson, kao i mnogi drugi zvaničnici, a na kraju su se svi fotografisali zajedno.

foto: AP / Yui Mok / Pool

Osim kraljice, sa prijema je izostala i ličnost iz kraljevske porodice o kojoj se trenutno najviše priča i piše – princ Hari, koji je pre nekoliko dana obavio svoju poslednju kraljevsku dužnost i otputovao za Kanadu kod supruge Megan Markl.

 

(Stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top