KEJT MIDLTON ČETVRTI PUT TRUDNA — I TO NOSI BLIZANCE? Najnovije fotografije možda otkrivaju PRAVU istinu

Printscreen/Instagram

Poznati

KEJT MIDLTON ČETVRTI PUT TRUDNA — I TO NOSI BLIZANCE? Najnovije fotografije možda otkrivaju PRAVU istinu

Već duže vreme britanski mediji pišu o tome da je Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, ponovo u drugom stanju. Naime, navodno je trudna po četvrti put, a tabloidi javljaju da nosi blizance!

Prvo su se javile sumnje da je trudna jer je prestala da nosi prsten koji joj je Vilijam poklonio jer trudnicama ruke natiču, te ga, navodno, ne može staviti na prst. Potom, proširila se vest da nosi blizance, a javlja se i da se Vilijam boji za Kejtin život. Ona, naime, pati od visokog pritiska i veoma jakih mučnina, što ju je zadesilo u tri prethodne trudnoće.

Sa dvora nisu ovo ni potvrdili ni demantovali, ali Kejt se sada pojavila na jednom događaju i njeno ponašanje baca sumnju na to da je po četvrti put trudna. Osim toga što je jako mršava, Kejt se pojavila u sportskoj garderobi na London Stadijumu u londonskom kvartu Stratford. Kejt se bavila sporskim aktivnostima, te je trčala na 100 metara i oprobala se u tekvondu.

Deluje da vojvotkinja to ne bi radila da je u ranom stadijumu rizične trudnoće, a trudnički stomak se ni ne nazire.

GLOSSY 

View this post on Instagram

🏃‍♀️ Sprint training with young Para-athlete sprinter Emmanuel Oyinbo-Coker — today The Duchess of Cambridge joined a special @TeamSportsAid event dedicated to celebrating the role that parents and guardians play in their child’s sporting success. SportsAid, which The Duchess has been Patron of since 2013, helps young British sportsmen and women aspiring to be the country's next Olympic, Paralympic, Commonwealth and World Champions. The charity supports over 1,000 athletes each year, the vast majority aged 12 to 18, by helping financially towards training and competition costs. Today The Duchess joined young athletes taking part in a series of track and field activities, before meeting parents and guardians of SportsAid athletes, past and present, to hear about their experiences, the challenges that they face, and about the impact of the support they receive from the charity. Photos © PA / Kensington Palace

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top