OD NAJPOZNATIJEG PRINCA DO BESKUĆNIKA NA TUĐEM KAUČU?! Šokantni detalji o životu princa Harija i Megan Markl

Poznati

OD NAJPOZNATIJEG PRINCA DO BESKUĆNIKA NA TUĐEM KAUČU?! Šokantni detalji o životu princa Harija i Megan Markl

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sa sinom Arčijem trenutno borave u Americi, a tamošnji mediji tvrde da je princ Hari „praktično beskućnik“.

Kako tvrdi američki tabloid Life&Style, izvor blizak princu Hariju i Megan Markl otkrio je da se par muči s prilagođavanjem na novi životni stil.

Par koji se u januaru odrekao funkcija viših članova britanske kraljevske porodice navodno ne stoji najbolje finansijski i ne polazi im za rukom da pronađu posao.

– Ispostavilo se da je novi početak teži nego što su zamišljali, a Hariju ponestaje novca – tvrdi izvor i dodaje da oni navodno spavaju na krevetu na razvlačenje.

On je dodao da ovaj par samoizolaciju provodi u domu prijatelja u Los Anđelesu, a da je sve dodatno komplikovano zbog njihovog sinčića Arčija i dadilje, koju jedva uspevaju da plate.

– Još uvek nemaju svoj dom i trenutno su kod prijatelja u blizini Malibua kako bi smanjili troškove, a ne mogu da priušte kuću iz svojih snova. Kao da je Hari od Njegovog kraljevskog visočanstva postao praktično beskućnik – dodao je.

Palata nije zvanično saopštila gde trenutno žive Saseksovi, a pre nekoliko dana se u australijskim medijima pisalo da nisu kod prijatelja, već da su iznajmili luksuznu vilu vrednu 10 miliona dolara.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top