ĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA JE I DALJE U LONDONU GDE SE ŠKOLUJE: Lepa Anđela jedva čeka da čvrsto zagrli roditelje

Printscreen/Instagram

Poznati

ĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA JE I DALJE U LONDONU GDE SE ŠKOLUJE: Lepa Anđela jedva čeka da čvrsto zagrli roditelje

Ćerka Dragana Jovanovića i Branke Pujić je talentovana mlada glumica Anđela Jovanović, koju zajedno sa roditeljima gledamo u seriji „Švindleri“. Ona se trenutno nalazi u Londonu i otkriva da joj porodica i te kako nedostaje.

Anđela je već u pozorištu u predstavi „Dobro došli u Srbiju“ glumila s roditeljima, ali je ovo prvi put da ih gledamo sve troje zajedno, kao porodicu.

„Nama je uživanje da vidimo jedni druge i u tom svetlu, u profesionalnom okruženju. Mislim da je situacija najzabavnija bila ekipi, jer im je bilo zanimljivo da gledaju nas troje u tim ulogama, a nadam se da je zabavno i gledaocima.“ – istakla je Anđela.

 

Glumica trenutno živi u Londonu, a ovaj period obaveznog socijalnog distanciranja provodi u svakodnevnim dugim šetnjama.

„Ja zaista duboko verujem u najbolje, tako sam i odgajana. Verujem da to najbolje i dalje postoji i da su prave vrednosti, makar meni, i dalje važne. Mislim da ljudi u dubini duše to osećaju, ali da živimo u vremenu u kom smo zatrpani sadržajima, toliko da nekada od svega toga ne možemo da vidimo šta je stvarno važno. Ja tako doživljavam sve što se trenutno dešava, pa i koronu. Meni se barem iskristalisalo šta mi je stvarno važno, a to sigurno nisu kupovina, izlasci, sve ono što je spolja, nego ono što je iznutra, prijatelji, odnosi, porodica, kontakt sa ljudima. Zamišljam porodični ručak, gde smo svi zajedno, gde se svađamo i smejemo. To bih volela, da sam tu sa bakom, dekom, mamom, tatom, tetkom, tečom, braćom, sestrama, prijateljima… Potrebna mi je jedna velika slava! Da vidim sve svoje bližnje i da se sa njima družim. Mislim da je to ono što je u korenu svega.“ – rekla je mlada glumica za Kurir.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top